Чоловік поскандалив в «Адреналіні», бо вимазався. ВІДЕО

Чоловік поскандалив в «Адреналіні», бо вимазався. ВІДЕО
Відвідувач картингу в розважальному комплексі «Адреналін-сіті» вимазався в мазут, а адміністратори заявляють: це нормально.

Про це пише ВолиньТаймс.

Лучанин Володимир П. з племінником каталися на картингу півгодини, після чого виявили, що їхній одяг забруднився мазутом, а обличчя кіптявою, якою був просякнутий шолом для їзди.

«Відзначимо, що передбачену для катання спеціальну форму відвідувачам ніхто навіть не запропонував. На зауваження гостей про знищений одяг адміністратор навіть не відреагував, відповівши, що це - нормально», - зазначає видання.

Після тривалих наполягань чоловікові таки вдалось отримати книгу скарг, де він описав випадок.

Відвідувач зняв інцидент на відео і розмістив ролик в Youtube.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ужасно он испачкался!!!!
Відповісти
РЕСПЕКТ! ПОТРІБНО БУЛО ОДРАЗУ ВЗЯТИ ЧЕК ЗА НАДАНІ ПОСЛУГИ, НАНАПИСАТИ СКАРГУ У ДВОХ ЕКЗЕМПЛЯРАХ (ОБОВЯЗКОВО ЗАВІЗОВАНУ АБО Ж НАДІСЛАТИ РЕКОМЕНДОВАНИМ ЛИСТОМ) ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧА І ДО СУДУ!
Відповісти
Ану негайно припиніть істерику!
Відповісти
300 грн заплатити за катання і вийти звідти чорномазим - це нова послуга "Адреналіна". Для того, щоб додати гостроти.
Відповісти
Дурік!
а може був уже вимазаний?
це ж не на Лехусі кататися ....
нехай подивиться інше відео де їздять на картингу..
Відповісти
Вот построят Port City и пшик от Адреналина останется! Могли-бы это предвидеть и улучшить и сервис и увеличить перечень развлечений и цены пересмотреть, а то скоро конкурент конкретный появится!!! :)
Відповісти
Таке відчуття що автор навмисне шукав до чого причепитись щоб влаштувати собі піар-компанію. А знімати персонал в приватному приміщення без згоди автор аж ніякого права не має.
Відповісти
має він право знімати.
Відповісти
Ну ти б ще в білому шлюбному костюмі пішов кататись на картингу і обурювався що він забруднився чи зімявся...
Треба розуміти куди і в чому варто ходити... То ж в лакових туфлях не ходять грати в футбол!!! А потім не кажуть що послуги були
"некачєствєнні"
Відповісти
згоден
Відповісти
Говорити хай спочатку навчиться, а потім вже скандалить.
Відповісти
Корсак тільки гроші гребе лопатою.
Треба і про людей дбати.
Взагалі конюшня той андреналін та на жаль іншого місця не має
Відповісти
своїх матюків в ефір не пустив
Відповісти
Мда...чоловік здається неадикватним, одягнувся б по формі і вів би себе чемно, картинг нормальна штука, якщо ти цяця яка боїться запачкатись то якого милого взагалі ліз туди!!!
Відповісти
бачу рєбята тут гострі на язик) "шлюбний костюм", "туфлі")
то може якшо я йду гуляти чи з дівчиною чи з компанією, і захотів покататись на картінгу то мені з собою спорт уніформу брати? чи автокомбінезон? правильно мужик говорить - він заплатив за сервіс, а та пацанва яка там працює замість перекурів хай би після кожного заїзду протирала карти, їм платять за то гроші, шоб вони обслуговували машини і тримали їх в належному стані. а за сушку шльомів я взагалі мовчу - сушка вентилятором - взагалі клас. особливо його потім надівати після невідомо кого, і невідомо які в нього проблеми з потовиділенням волоссям та шкірою.
кругом сервіс має бути - но з таким менталітетом та ставленням до людей, шо той дядя з охорони почав тикати людині, котра знімала - то це вже свинство. а на рахунок зйомки на камеру - якшо нема значка "заборонена відеозйомка" - то знімати можна скільки завгодно, тим більше якшо це спортивно-розважальний комплекс, а не ПП - приватне підприємство.
Відповісти
також згоден
Відповісти
Купи собі нові джинси, якщо маєш гроші на картинг за 300 грн і не позорся !!!
Відповісти
Юрік, єслі ти такий борзий то скажи йому це лічно. я не розумію для чого цей пустий трьоп. більш чим впевнений якби ти потрапив в таку ситуацію, то б тоже не мовчав, ну або б тебе ті пацани вот так попустили і ти б пішов додому купувати нові штанішкі. таку пацанву як там і треба чмирити шоб вона знала своє місце. якби вони вибачились і компенсували дану ситуацію хоча б 10-20 хв безкоштовною їздою то все було б зовсім по іншому. то їм проще нахамити і тикати людині. мовчать тільки сцикло або ті які не мають поваги до себе - а мужик хоча б їх нагрузив)
Відповісти
Згідно Закону України «Про інформацію» фото-, відеофіксація ДОЗВОЛЕНА на будь-яких об’єктах, крім об’єктів, які є секретними. У магазинах, супермакретах, кафе, розважальних комплексах та ін. зйомка ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ, а вказівники, на яких зображена заборона зйомки є незаконними.

Суть не в тому, як він вимазався і де. А те, що послуги були надані неякісно. Для споживача таких послуг має бути передбачений спецодяг.

Щодо вирішення суперечок, то потрібно: а) залишити в книзі скарг повідомлення про неякісні послуги і проханням компенсувати завдану шкоду, залишивши контактний номер телефону; б) звернутися по даному факту до товариства з захисту прав споживачів.

Народ український дивний. Їм завдають шкоди усі, кому не лінь: влада, навчальні заклади, працедавці, постачальники послуг, продавці, а НАРОД МОВЧИТЬ і ТЕРПИТЬ, замість того, щоби звернутися до відповідних інстанцій. А потім жаліється, мовляв, менталітет у нас такий. Почни з себе сьогодні.
Відповісти
Не має права він знімати людей без їхньої згоди.
Відповісти
Ой блін шкода мені Пашу((( Налетіли на пацана((( Він там геть не причому, знаю його особисто, він досить таки відповідальна людина!
Відповісти
бо нормальних пацанів ставлять шоб вони віддувались за "пробіли" керівництва, а самому керівництву пофіг, воно сидить собі в своїй конурі і соплять в дві дирки, а третю затуляють стільцем)
Відповісти
Ахаха! Свиня, поки не вимаже - то не ...! Це твої шорти, і ти їх власник, чому винен хтось, що ти їх вимазав, тобі ніхто спеціально по них нічим не мазав. Требуло ще зробити ролик, як тебе намочив дощ, зняти його на відео і зробити статтю в газеті. Ти прийшов, тобі надали послугу прокату машини, забезпечили безпеку і все. Чоловік прийшов показати, що в нього телефон вміє відеоролики знімати.
Зробив фестиваль, ще требуло ведмедя на велосипеді з циганами - це було б цікавіше. Отаке чюдо прийде нахамить людині, а потім всі жалюються, що сервіс поганий, просто треба з себе почінати. На вигляд чоловікові років 35-40, а веде себе як баба на базарі. Показав,що він мужик - зняв відео і скинув статтю в газету, ахахаха ХОХма, вести себе треба нормально і адекватно. В штанах є яйця - веди себе відповідно, а тут далеко цього не видно. Адміністатор молодець, інший на його місці - зматюжив помінімуму.
Відповісти
ахах)) ЗНИЩЕНИЙ ОДЯГ. автор статті "майстер своєї справи".
Як завжди зробили з мухи слона, бо ж нічого нового не відбувається в Луцьку... Треба "обісрати" хоть кого небудь.
Якби Вам видавали комбінізони чи іншу форму, в якій би їздило по 30 людей в день,Я ВПЕВНЕНИЙ НА 100%,Ви б до цього теж придерлися(я не вдягну її,вона грязна,погано пахне і т.д.)Чому Ви такі наївні? Хочете все на ВИЩОМУ РІВНІ,то їдьте,наприклад,в Київ,де 5 хв. коштує 70-100грн,якщо не більше і там показуйте своє незадоволення.Вам під носа сунуть такий вид розваг,а Ви все рівно не ціните того що є.
Ідучи на картинг логічно можна додуматись не вдівати світлого одягу.Тим більше катаючись 30хв!!! за цей час можна було б і не таким вийти.Обличчя однозначно буде вимазане,якщо не закривати шолом захисним склом!(ПЕРЕВІРЕНО НА СОБІ)
А САМЕ ГОЛОВНЕ, ТЕ ЩО ВИ КЛІЄНТ,НЕ ДАЄ ВАМ ПРАВА ХАМИТИ І ВЕСТИ СЕБЕ ЗВЕРХНЬО!НЕЗАБУВАЙТЕ, ЩО ВАС ОБСЛУГОВУЮТЬ ТАКІ Ж ЛЮДИ ЯК ВИ І ЯКІ НЕ МОЖУТЬ БУТИ ВИННИМИ В ТАКИХ СИТУАЦІЯХ!
книга скарг і пропозицій завжди є біля входу в адреналін.Там і пишіть все,що Вам до душі...
Відповісти
це точно!!!
Відповісти
це й відвідувач хамло покатався 30 хвелин сподобалось дуже захотів ще а грошей вже нема треба щоб дали ще на халяву покататись і роздув з мухі слона)) і не вийшло!!! картинг супер і задоволеня море всі розуміють куди ідуть і не вдягають світлі речі!!!! як би не содобалось покатався 5 хвилин і пішов!!) а повів себе як баба роздув таку істерику капец штанці вимазав!!! наречені катаються і ніхто не жалівся!!! сиди дома там штани не вимажеш!!! а Павло дуже вічливий адміністратор! дякую за обслуговування!!!!
Відповісти
Мужик явно неадекват. Скандалить, як баба. До мене в магазин теж інколи заходять такі клієнти, слава Богу, рідко. Стараюся з такими взагалі не мати справу, ціліші нерви зостануться. А знімати він без дозволу не мав права. Коли працівник Павло не погодився себе знімати, мужик повинен був припинити зйомку, наразі же він порушив законодавство.
ст. 307 Гражданского кодекса Украины
1. Физическое лицо может быть снято на фото-, кино-, теле-или видеопленку лишь при его согласии. Согласие лица на съемку его на фото-, кино-, теле-или видеопленку предполагается, если съемки проводятся открыто на улице, на собраниях, конференциях, митингах и других мероприятиях публичного характера.
2. Физическое лицо, которое согласилось на съемку его на фото-, кино-, теле-или видеопленку, может требовать прекращения их публичного показа в той части, которая касается его личной жизни. Расходы, связанные с демонтажем выставки или записи, возмещаются этим физическим лицом.
3. Снятие физического лица на фото-, кино-, теле-или видеопленку, в том числе тайное, без согласия лица может быть проведено только в случаях, установленных законом.
Відповісти
Просто смішно з мужика та й все на тому. А розумні,виховані люди все зрозуміють і без зайвих слів. І підтримають точно не його.
Відповісти
Останні новини
Чоловік поскандалив в «Адреналіні», бо вимазався. ВІДЕО
13 липень, 2012, 11:11