Рецидивіст, який зґвалтував дитину, каже, що жити не хоче

Рецидивіст, який зґвалтував дитину, каже, що жити не хоче
Зловмисник, який у Рожищенському районі на Волині зґвалтував 9-річну дівчинку, зізнався, що зробив це, бо був сильно п’яний, до того ж йому байдуже, яким буде термін покарання, адже, каже, жити все одно не хоче.

Про це він розповів у сюжеті каналу НТН.

Нагадаємо, 23-річний рецидивіст Микола заманив двох дівчаток у хату, погрожував їм ножем, нарешті одну дівчинку закрив у шафі, а іншу зґвалтував.

Перед тим Микола випивав із другом, з яким познайомився у в’язниці. Один відбував покарання за бешкет, інший – за крадіжки. І хоча вікова різниця між чоловіками добрих два десятки літ, Микола й Сергій були приятелювали.

Коли друзі добре захмеліли, пішли на прогулянку. Дорогою зустріли місцевих дітей. Старший приятель залишився чаркувати в сусідів, приїжджий – зголосився провести сестричок 6-ти та 9-ти років.

«Цей злочинець вирішив їм допомогти. В ході цієї «допомоги» ввійшов у контакт з ними. Після чого заманив їх у будинок, де і зґвалтував старшу дівчинку, якій 9 років. В цей час молодша була у цій же кімнаті, оскільки після того, як він їх туди завів, злочинець, демонструючи ніж і приставляючи його до шиї меншої дівчинки, їх залякав. Тож дівчинка вимушена була залізти у шафу і знаходилася там, доки він скоював зґвалтування», – розповів слідчий Рожищенського райвідділу міліції Олександр Кузьмук.

Після всього кривдник зібрав усі свої речі і втік. Сестрички ж побігли додому і про все розповіли батькам. Ті одразу звернулись у міліцію.

«На місце скоєння злочину одразу виїхала слідчо-оперативна група. Були організовані пошукові заходи. І в цей же вечір злочинець був затриманий у селі Ольганівці, неподалік місця скоєння, на горищі хліва», – повідомив слідчий.

Нині ґвалтівник в ізоляторі тимчасового тримання. Раніше двічі засуджений.

«Він відбував покарання за злочини, передбачені статтею 296-ю. Перший раз він був засуджений і мав умовний термін покарання. А другий раз він був засуджений до п'яти з половиною років позбавлення волі. Відбував покарання на території Волинської, Рівненської і Львівської областей», – розповів керівник сектору Рожищенського райвідділу міліції Сергій Сосовський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вопрос. Он и не должен жить. Ждёт, что мы его, заблудшего, пожалеем? Да, поможем намылить верёвку и выбить табурет!
Відповісти
хай краще сам повіситься.
бо сраку на зоні порвуть на шматки, не факт що доживе до виходу
Відповісти
Останні новини
Рецидивіст, який зґвалтував дитину, каже, що жити не хоче
13 липень, 2012, 13:32