У Луцьку відкриють Інформаційний пункт для іноземців

У Луцьку відкриють Інформаційний пункт для іноземців
У п’ятницю, 18 вересня, о 10:00, відбудеться відкриття інформаційно-консультаційного пункту (далі ІКП) для іноземців в Центрі надання адміністративних послуг м. Луцьк.

ІКП для іноземців – це постійно діючий пункт з інформаційними матеріалами, які перекладені російською, польською та англійською мовами, та брошурами про послуги пункту польською мовою. Це полегшить доступ до інформації та адміністративних послуг, які надає ЦНАП, для нерезидентів, тобто жителів України, які перебувають в Польщі, та громадянам Польщі, які знаходяться у Волинській та Івано-Франківській областях.

У заході візьмуть участь луцький міський голова Микола Романюк, директор Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як, голова ВОГО «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун, представники делегацій з Польщі та Івано-Франківська.

Відкриття ІКП відбудеться в рамках реалізації проекту «Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг та розвитку співпраці Луцького Центру надання адміністративних послуг, Івано-Франківського Центру надання адміністративних послуг та Люблінського Бюро обслуговування мешканців», що реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки та фінансується ЄС.

Нагадуємо, що проект стартував у березні 2013 року. Реалізується Виконавчим комітетом Луцької міської ради, ВОГО "Фонд місцевого розвитку", Гміною Люблін та Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.