У Ковелі – незвичайна виставка. ФОТО

У Ковелі – незвичайна виставка. ФОТО
17 вересня у Ковельській галереї мистецтв відбулось відкриття виставки «Мій світ» Оксани Ядчук-Мачинської.

Виставка відбувається за сприяння Обласного методичного центру Волині, за підтримки ДП «Ковельське лісове господарство» до Дня Лісівника, - пише Про Ковель.

Експозиція складається з 25 незвичайних робіт, виконаних в техніці олійного живопису: пейзажі, натюрморти, роботи, що змальовують людські постаті.

Художниця родом із Володимира-Волинського, нині проживає та працює у Луцьку. Учасниця регіональних, всеукраїнських та міжнародних виставок. Роботи художниці знаходяться у державних та приватних колекціях Європи і світу.

Творчість пані Оксани не є шаблонною, полотна досить таки оригінальні, як стверджують мистецтвознавці. Вона, залюблений у життя філософ, творить на полотнах власну притчу доль. Оглянувши виставку, раптом усвідомлюєш, що світ став світлішим і казковим.

Гостя відзначила, що Ковель причарував її своєю красою та гостинними людьми. Пані Оксана розповідає, що раніше не любила писати природу, та краса Полісся заворожила художницю і уже зовсім скоро шанувальники зможуть познайомитись із новою виставкою, присвяченою місцевим мальовничим краєвидам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.