Півфіналісти Ліги чемпіонів зіграють у Львові матч пам'яті Андрія Гусіна

Півфіналісти Ліги чемпіонів зіграють у Львові матч пам'яті Андрія Гусіна
У Львові на стадіоні «Україна» планують вшанувати пам'ять видатного українського футболіста Андрія Гусіна.

У неділю, 11 жовтня, о 15:00 на львівському стадіоні «Україна» відбудеться товариський матч пам'яті колишнього гравця київського «Динамо» та збірної України Андрія Гусіна.

Андрій Гусін розпочинав свою кар'єру саме у Львові, після чого переїхав до столиці, відтак у цьому поєдинку участь візьмуть ветерани львівських «Карпат» та київського «Динамо».

Легендарний гравець вперше вийшов на поле у Вищій лізі у 1992 році у складі львівських «Карпат» в матчі проти тернопільської «Ниви». В тій грі він дебютував на позиції нападника та двічі розписався у воротах тернополян. Відзначимо також, що високий блондин з’явився на полі лише після перерви.

В матчі-пам'яті у складі львівської команди зіграють одноклубники Андрія Гусіна, з якими він тоді грав за «Карпати». Наразі свою попередню згоду дали Олег Бенько, Микола Сич, Василь Леськів, Андрій Покладок, Михайло Стельмах, Олександр Чижевський, а також Богдан Стронціцький, Володимир Різник, Анатолій Петрик, Юрій Шулятицький, Андрій Сапуга, Геннадій Жилкін, Роман Толочко, Василь Кардаш, Віктор Рафальчук, Олег Гарас, Іван Павлюх. Крім того, в матчі братимуть участь футболісти кам’янко-бузьких «Карпат»: Тарас Павліш, Роман Гнатів і Віталій Шумський.

За словами батька Андрія Гусіна пана Леоніда, київську команду сформують футболісти, з якими він доходив до півфіналу Ліги Чемпіонів: Олександр Головко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський. Не виключено, що до Львова приїдуть також Олександр Шовковський, Каха Каладзе, Сергій Ребров і Андрій Шевченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Півфіналісти Ліги чемпіонів зіграють у Львові матч пам'яті Андрія Гусіна
22 вересень, 2015, 01:27