Молодий художник намалював підсвідомість

Молодий художник намалював підсвідомість
16-річний лучанин Дмитро Мельник презентував виставку власних робіт «Ексцентрична підсвідомість» у стилі поп-арт, оп-арт та концептуалізм.

Відкриття відбулося у студії LOFT studio 13 липня. Оцінити роботи молодого митця прийшли його родичі, друзі, журналісти, фотографи та інші шанувальники мистецтва. Серед представлених робіт експонати виконані акрилом та тушшю на полотні і папері.

Писати Дмитро Мельник (творчий псевдонім Gwep) почав відносно недавно – три роки тому. Нині він навчається у Палаці учнівської молоді у викладача Ірини Сьоміної та закінчує першу гімназію Луцька. Каже, що найбільший вплив на його творчість склали роботи сюреаліста Сальвадора Далі та засновник течії поп-арту Енді Воргол (Андрій Воргола).

Втім, як стверджує Мельник, для того, аби досягнути успіху у мистецтві варто в першу бути неподібним на інших.

«Не зважаючи на те, що говорять інші, як це оцінюють, потрібно бути неординарним і показувати власний погляд на мистецтво», - зазначає автор робіт.

Ідея виставки «Ексцентрична підсвідомість» - висвітлити безмежний простір підсвідомості і показати наскільки безмежний людський розум. Найулюбленіша картина автора «Закономірність і хаос», яку митець написав за півтора тижні.

Зі слів художника, коло на картині - це матерія, земля, певна форма. А дві частини показують наскільки постійним чи змінним, злагодженим чи невпорядкованим може бути начинка цієї матерії.

Експонуватимуть картини до 16 липня. До слова, на білому полотні, яке встановили навмисно для відкриття, кожен відвідувач міг залишити свій слід, побажання чи малюнок автору.
Дмитро Мельник
Дмитро Мельник

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодий художник намалював підсвідомість
14 липень, 2012, 15:20