У Луцьку покращують інфраструктуру. ФОТО

У Луцьку покращують інфраструктуру. ФОТО
У Луцьку ремонтують вулиці та прибудинкові території, реконструюють та будують системи зовнішнього освітлення.

Капітально відремонтовано важливі автошляхи міста, зокрема вулицю Гнідавська, проспекти Перемоги та Соборності, міст через річку Стир на вулиці Карпенка-Карого тощо.

Нині тривають ремонтні роботи на проспекті Волі. Тут працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс” вклали частину нового дорожнього покриття на відрізку дороги від вулиці Шопена до магазину “Перлина”. У найближчі дні буде завершено роботи з асфальтування і після цього нанесено дорожню розмітку.

Завершились роботи й з асфальтування шляхопроводу на проспекті Перемоги. Тут проведено капітальний ремонт з використанням сучасних технологій. Незабаром нанесуть розмітку на дорожнє покриття.

Поточним ремонтом охоплено вулиці Ковельська та Володимирська.

Крім того, незабаром розпочнуться ремонтні роботи на вулиці Лютеранська, яка знаходиться у Старому місті. Щодень вулицею проходить багато лучан та гостей міста, адже тут знаходиться один з туристичних об'єктів — будинок скульптора Миколи Голованя.

Проектом реконстркції передбачено переукладання існуючого дорожнього покриття з бутового каміння. Буде відновлено й тротуарне покриття, викладено бруківку.

Роботи виконуватимуть працівники підприємства “БетонБрукСервіс”.

Підготовлена проектна документація для ремонту вулиць Сагайдачного та Жуковського.

Активні роботи ведуться й на прибудинкових територіях. Міський голова Микола Романюк неодноразово наголошував на комплексному підході до реконструкції дворів, який би включав, окрім відновлення дорожнього покриття, ще й встановлення дитячих та спортивних майданчиків та ремонт систем зовнішнього освітлення.

Так, нині тривають роботи із заміни теплотраси на прибудинковій території вул. Конякіна, 12, 12 а. Після цього буде влаштовано нове дорожнє покриття. Тут уже встановлено нове дитяче обладнання та освітлення.

Проведено роботи з асфальтування двору на вулиці Ніла Хасевича, 4, 6. Зараз облаштовують тротуари.

На завершальній стадії ремонт у дворі будинків на вулиці Наливайка, 14, 14 а.

Тривають підготовчі роботи до капітального ремонту дворів будинків на бульварі Дружби народів, 1, 1а, 13, вулиці Станіславського, 11, 11 а, 50, проспекту Соборності, 4, 6, 8, Київський майдан, 3, 5, 7, Дубнівська, 12, Гордіюк, 39, 41, 47.

Продовжується й освітлення пішохідних переходів на вулицях міста для безпеки пішоходів у темну пору доби.

Проводяться роботи з ремонту та будівництва систем зовнішнього освітлення на вулиці Львівська, Глушець (на відрізку від Бринського до Карпенка-Карого), прибудинкових територій на пр. Соборності, 14 а, 16, Гордіюк, 47.

Капітально відремонтовано світлофорні об'єкти на перехресті пр. Волі та вул. Шопена, Київському майдані.

Проводяться роботи зі встановлення лічильників теплової енергії у 51-му будинку нашого міста. Крім того, буде встановлено п'ять частотних перетворювачів у будинках на проспекті Соборності та вулиці Ветеранів, що дасть можливість цілодобово забезпечувати їх мешканців водопостачанням.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ви запитайте чому у дорожньому покритті використовують крупно -фракційний асфальт.який під час осінньо -зимового періоду почне давати тріщини
Відповісти
не придератись хай робить бо щось робить а не говорить як палиця хай теж кладе асвальт вже
Відповісти
Я особисто не розумію, навіщо знімати нормальний асфальт на пр.Волі і знову стелити новий... краще б докінця поклали б дорогу на вул.Вахтангова... а то робили-робили і 100метрів лишили, через які і почали ремонт... І грейдери ті дві великі ями ніяк не вирівняють...Хоча наш мер вже відзвітував про капітальний ремонт вул.Вахтангова... приїдьте і подивіться... це просто смішно...
Відповісти
Так зробили асфальт, що вже яма на ямі
Відповісти
Останні новини
У Луцьку покращують інфраструктуру. ФОТО
22 вересень, 2015, 14:39