Невідомі захопили маневицькі ліси

Невідомі захопили маневицькі ліси
Близько 1000 людей з’їхалися в Маневицький район, де захопили місцеві ліси.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Згідно з інформацією, вже два дні в селах Маневиччини - аншлаг. Туди з’їжджаються копачі бурштину з Рівненщини, Львівщини та Житомирщини. Згідно з приблизними підрахунками, там наразі від 500 до 1000 старателів. А на самій ділянці - більше сотні автомобілів.

На місці вже побували працівники Нацгвардії та МВС. Приїжджав туди і голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Однак, всіх їх «чемно» завернули. Розповідають, що невідомі молодики, які спілкувалися з головою ОДА, були в стані алкогольного сп’яніння.

Не виключено, що нині на Волині розпочинається переділ сфери інтересів в копанні бурштину між угрупуваннями з сусідніх областей - Львівщини та Рівненщини. І місцеві вельми ображені. Зауважимо, на сусідній Рівненщині вже не раз через бурштинові копальні відбувалася стрілянина.

До слова, згідно з інформацією джерела, на місці викопали бурштиновий камінь, вагою кілограм, який на чорному ринку можна продати за 15 тисяч доларів. Відтак, не дивно, що копачі добираються вже до обійсть селян в пошуках сонячного каміння і йдуть на відкритий конфлікт.

Відомо, що силовиків зібрали на екстрену нараду в області, куди запросили громадських активістів. Результати наради, зауважує джерело, поки не підлягають розголошенню.

Проте у соцмережах уже анонсують, що на Маневиччині буде «гаряче», і розповідають, що волинські правоохоронці просять допомоги у колег з інших областей та місцевих активістів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліс, бурштин
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про всіх знаєте, а заподіяти нічого не можете! Відійоти...
Відповісти
влада мене дивує!
діяти треба так - приїхала міліція+підтримка армії з бронетехнікою, заблокували, 10 хв - всім скласти зброю, лягти на землю, хто не виконав - 2 попереджувальних вгору і далі на ураження.
з десяток покладуть - інші більше не прийдуть.
це внутрішній ворог, гірший за вату путіна, його теж треба знищувати.
Відповісти
А мене влада не дивує давно, з Майдану! Нема влади в нашій країні, є бізнес. Люди в країні Гідності жувуть з незаконного бізнесу, а по європейські законно жити не будуть НІКОЛИ - бо це всіх влаштовує. А в цей раз без трупів не обійдеться.
Відповісти
Підтримую. Здається що навкруги одні бариги. Жах..
Відповісти
Чоловіче, правильні, дуже правильні слова ти пишеш. Підтримую тебе обома руками! Шкода тільки, що Янукович проти ідіотів майданівських не наважився діяти за запропонованим тобою рецептом, а то б жили зараз у мирній країні і Крим був би українським. Який ти правий!!!!!
Відповісти
Як невідомі?А що Аваков і Геращенко навіть не знають?О це так дивина
Відповісти
Палиця кришує
Відповісти
Менти там в долі, шкода ліс
Відповісти
Ййобати... Невiдомi...
Відповісти
Шпига їх кришує це всім відомо
Відповісти
Останні новини
Невідомі захопили маневицькі ліси
23 вересень, 2015, 10:00