У Луцьку відкрився ще один «Там Там». ФОТО

У Луцьку відкрився ще один  «Там Там». ФОТО
Новий супермаркет «express Там Там» на проспекті Відродження, 14а нвідкривали разом з театром на ходулях, пивним чемпіонатом, безкоштовним морозивом та дитячими забавами.

На відкриття нового міні-відділення гіпермаркету «Там Там» 14 липня зійшлися тисячі людей. Особливо церемонія сподобалася дітям, адже для них підготували виступ аніматорів та акторів театру на ходулях.



Червону стрічку нового супермаркету перерізали операційний директор мережі «Там Там» Віктор Кульбачинський, комерційний директор Ігор Кравець, директор з маркетингу Петро Кульпач та директор супермаркету «express Там Там» Галина Созієва.



Зі слів керівництва компанії, супермаркет «express Там Там» має площу 1,5 тисячі квадратних метрів. Приміщення - повністю відреставроване: оновлені система інженерних мереж, вентиляції, обладнання для торгового залу.

Холодильне обладнання у торгових залах - унікальне для міста Луцька, запевняють у супермаркеті. Воно дозволяє використовувати технології шокової заморозки, крос-системи охолодження, при якій максимально зберігається поживна цінність продуктів.

Окрім широкого асортименту продукції різних виробників, «express Там Там» має власну міні-пекарню і може запропонувати свіжу випічку.

До слова, програма лояльності «Скарбничка», тобто карткова система накопичення балів за покупки, діє як у гіпермаркеті «Там-Там», так і у його міні-відділенні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а повідомити що буде відкриття не могли раніше. тільки пишите,що відкриття відбулось. боялись щоб людей не набігло....
Відповісти
Це комерційна інформація, щоб про неї безкоштовно на сайтах інформувати! Значить не заплатили. А біг-морди по місту були, так що ... звиняйте! :)
Так-би всі ВоПаки переробили, а то на ту бездарність дивитися тошно!
Відповісти
Крім пекарні там ще є власна дільниця холодної та гарячої кулінарії, а також дільниця по виготовленню м'ясних напівфабрикатів.
Відповісти
Там дядько телевізора виграв - вийшов в тапочках з дому купив сигарет на 125грн і якраз його чек витягнули.
Відповісти
весело було, симпатичний ведучий, та купа пенсіонерів!
Відповісти
прикольно було
Відповісти
усе там,так далеко, а крім того, там стільки всього багато.конкуренція заїсть...
а на околицях недобуди стоять, просять їх оформити.
а люди мусять за товаром в місто їхати...
Відповісти
Не знаю як хто,а я ще знала про відкриття в кінці травня...І не потрібно тут жалітись,уважнішими треба бути,на біг-бордах було багато інформації про відкритя............
Відповісти
класно там куча моїх друзів на хотографіях а взаді експрес там таму живе мій тато ,я з ним кожного дня заходжу у цей магазин ,експрес тамм там самий кращий магазин який я бачила!!!
Відповісти