Водій маршрутки Київ-Луцьк висадив волинського бійця, який повертався із зони АТО

Водій маршрутки Київ-Луцьк висадив волинського бійця, який повертався із зони АТО
У Києві водій маршрутки до Луцька відмовився перевозити учасника бойових дій і "висадив з маршрутки".

Про це у Facebook-спільноті "Контролюй волинських депутатів" пише користувачка Інна Шепелюк.

"У Києві водій маршрутки"Луцьк-Експрес" (відправлення о 18:00) відмовився перевозити учасника бойових дій і "висадив з маршрутки". А пасажири не стали на його захист.

Водій сказав, що по правилах потрібно спочатку зареєструватись в диспетчера, а коли диспетчер зв'язалась з водієм, то він сказав "що я маю всіх тут возити безплатно". Коли повторно зв'язались з диспетчером, щоб пояснили причину, чому висадили з маршрутки, вона пояснила, що зі слів водія учасник АТО поводить себе неадекватно.

Тоді повторно у диспетчера попросили зареєструвати на наступний рейс о 19:00, вона теж відмовила. Прийшлось терміново скидати кошти через ПриватБанк на картку, щоб добратись додому", - написала жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, водій
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звільнити водія ,нехай седить вдома і думає за що буде жити .А ще краще відправити в ато ,щоб не був сильно розумний.Совісті немає о і все.
Відповісти
Молодчина яка. Всіх хто хоче дотримуватись законів та процедур - а ато, хто хоче достойного життя-в ато, не подобається свавілля суддів та прокуроів - в ато. Сама з такими темпами чого не в ато? Як то кажуть "чужими руками"...
Відповісти
Водія з експреса відправити в зону АТО хай попробує себе в тій шкурі..
Відповісти
Сам з ато пишеш?
Відповісти
До Вашого відома, водій автобуса ветеран АТО, танкіст, горів у танку під Савур Могилою. Тому не робіть поспішних висновків.
Відповісти
Не один раз їхала в маршрутках з учасниками АТО, в більшості вони були в стані алкогольного спяніння, водіїї виставляли їх з маршрутки і правильно робили. Хто тут правий, а хто ні, не зрозуміло, так як написано лише зі слів одної сторони
Відповісти
А не п...те ви часом??? Бо на експресі завжди без питань возили АТО-шників...
Відповісти
НЕ бажаю бути категоричним ні в одну, ні в іншу сторону. Але... Скільки подорожував, водії маршруток, таксисти - є тими людьми які непогано орінтуються в ситуації в країні. І якось не вірю, що ці дядьки за 150 грн - викинули б пацана з маршрутки. Чи що не найшлось би пасажира який би не закинув сумму за його проїзд... Можливо питання в іншому, можливо хлопці звідти не чують (або не бажають) що їх поважають, поважають їхні звитяги. Але від звитяги до хамства і зверхності коротка межа...
Насправді шкода((( що на праці хлопців спекулюють - і люди втомились, що ними користуються. Люди як з однієї так і з іншої сторони ситуації... Втомились.
Напевне нам всім тра стати більше толерантнішими, та шишими у поглядах - і людям які пишуть статті теж!!!!
Відповісти
їхав в неділю цією маршруткою до Києва, був атошник, запитав у водія "скільки за проїзд, я їду в АТО", відповідь була "безкоштовно". Але, досить писати дурниці, якщо хтось хоче, в т.ч. і президент (з малої букви) попіаритись на цьому (був випадок у Києві) прийміть закон про безкоштовний проїзд учасників АТО і все буде нормально, а то хтось точно буде неадкватний, чи водій чи учасник АТО...
Відповісти
Не так страшна пряма брехня, як прибрехування та недосказанність. А чому не пишете, що атошнік був дуже пьяний і поводив себе агресивно, так що решта пасажирів відмовлялись від такої компанії на найближчих 5 годин? А чому не пишете, що водій автобуса сам два рази був в АТО і горів в танку та сам маючи повне моральне право відмовив пьяному герою в перевезенні? Ви б спочатку розібралися, а потім писали. В даний час Луцьк-Експрес готує інформаційне повідомлення про те як активістка Інна Шепелюк рішала питання перевезення пьяного героя (є всі записи розмови з диспечером) і як то кажуть - все було ТРОШКИ НЕ ТАК.
Відповісти
з Ваших коментарів,чому "пяному герою" не відмовили у перевезенні за гроші?
Відповісти
так принижувати наших хлопців ,ЦЕ неприпустимо. Як тільки кошти за проїзд проплатив,так зразу ж "адекватний" став. Я зусріла маршрутку у Луцьку, і запитала у водія чи є якісь питання до пасажира і чи він вів себе адекватно.Водій маршрутки АС2095АЕ(відправлення з Києва о 19*00) вже в Луцькусказав що ніяких питань до учасника АТО немає. Ми попросили нам надати квиток за проїзд. А водію маршрутки АС3659 (Відправлення о 18*00 з Києва) та диспетчеру потрібно совість трохи мати. Не рівняйте всіх під одну лінійку та не у Вашому праві принижувати хлопців. Дякуючи ним ми живем та працюєм під мирним небом, і кулі та гради нам невідомі.Дякую всім небайдужим хто підтримав.
Відповісти
Шановна Інна знов трошки фантазує, коштів з військових у цих маршрутках не беруть. А от кожен водій на свій розсуд може брати або не брати людину під"мухою" в залежності від адекватності його поведінки та зовнішнього вигляду тому що він бере в такому випадку відповідальність за спокій пасажирів та порядок у автобусі.
Відповісти
Читай Закон України "Про статус учасників бойових дій"там все пише
Відповісти
Останні новини
Водій маршрутки Київ-Луцьк висадив волинського бійця, який повертався із зони АТО
25 вересень, 2015, 11:08