Неймовірної краси кольоровий диво-сад. ФОТО

Неймовірної краси кольоровий диво-сад. ФОТО
Дубай — це дивовижне місто в Об’єднаних Арабських Еміратах, відоме не тільки фешенебельними готелями і місцевими жителями, які купаються в грошах і розкоші, а й мальовничою природою.

В одному з найсучасніших і найбагатших міст світу знаходиться унікальний природний оазис — Чудо-сад, або, як його ще називають, Сад чудес, - інформує Моя планета.

Усі, хто уже там побував, стверджують, що це 8-ме чудо світу обов'язково потрібно побачити хоча б раз у житті.

Варто зазначити, що Сад чудес — це справжній виклик людини природі. Справа в тому, що ця краса була, по суті, створена руками людей на місці мертвої безлюдної пустелі.

Леонардо да Вінчі витратив цілих 12 років, щоб намалювати посмішку Мони Лізи, а цей парк було створено за указом правителя Дубая за допомогою повторного використання стічних вод усього за кілька років. Щоб уберегти це диво від суворих погодних умов, його спеціально по периметру обсадили деревами.

Крім того, чудо-парк у Дубаї увійшов до Книги рекордів Гіннесса завдяки своїй головній визначній пам’ятці — квітковій стіні заввишки 3 метри і довжиною 800 метрів.

Над створенням парку працювали найкращі фахівці США, Європи та Азії. Якщо говорити про кольорову гаму парку, то цей барвистий Чудо-сад переливається всіма кольорами веселки, і навіть більше. Колірна палітра парку налічує 60 різних кольорів та їх відтінків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.