Клімчук вимагає розібратися з яйцями та капустою

Клімчук вимагає розібратися з яйцями та капустою
Інфляція на Волині за перше півріччя 2012 р. становила 99,1%. Це – другий показник у державі опісля Рівненщини.

Про це 16 липня під час оперативки розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук (на фото), – інформує власкор IA ZIK.

За словами губернатора, за підсумками першого півріччя 2012 р. на Волині рівень інфляції становив 99,1%. Це – другий показник серед українських регіонів. На першому ж місці – Рівненщина.

«Нас обійшли наші вічні друзі по «капіталістичному змаганню», – з усмішкою зазначив Клімчук. Водночас, із його слів, споживчий кошик на Волині – найдешевший.

Голова ОДА додав: «Мало не трапилося у нас біди із капустою нового врожаю, Вадим Юрійович (начальник головного управління статистики у Волинській області Вадим Науменко). Щось вона в тебе із 6-го по 10-те виросла аж на 19%. Звірився з іншою статистикою моніторингу на продовольчих ринках – як стояла, так і стоїть. То ви розберіться з капустою, а то можна так статистику до абсурду довести». «Вивчай «матчасть», Вадим Юрійович», – заявив губернатор.

Із його слів, подібна ситуація склалася із цінами на яйця. «Так само – яйця. У тебе вони виросли на пару копійок, а тут – як стояли, так і стоять», – звернувся Борис Клімчук до начальника головного управління статистики у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голова ОДА додав: «Мало не трапилося у нас біди із капустою нового врожаю, Вадим Юрійович ...Щось вона в тебе із 6-го по 10-те виросла аж на 19%. Звірився з іншою статистикою моніторингу на продовольчих ринках – як стояла, так і стоїть. То ви розберіться з капустою, а то можна так статистику до абсурду довести». «Вивчай «матчасть», Вадим Юрійович», – заявив губернатор.

IДIОТ.
Відповісти
А хто такий Вадим Юрійович? (Прізвище,посада)
Відповісти
Все, сорі, бачу-бачу відповідь =)
Відповісти
Було б добре розібратись, яка природа отриманої в області дефляції. Може так статись, що те, що здається благом, насправді свідчить про занепад бізнесу в області.
Відповісти
Останні новини
Клімчук вимагає розібратися з яйцями та капустою
16 липень, 2012, 12:39