Поліція, як приклад змін, — британське ВВС пише про українських копів

Поліція, як приклад змін, — британське ВВС пише про українських копів
Нова поліція в Україні — це приклад змін в державі. Так вважає британський журналіст Бріджет Кендалл. Він підготував цілу публікацію про українських копів, яку опублікувало британське видання ВВС.

У матеріалі журналіст описав кілька яскравих подій з життя новоспечених українських патрульних. Одна з них – зворушлива історія, як патрульна Валерія Волощук врятувала життя лелеці.

Журналіст зауважує, що роботу поліцейських дуже схвально оцінює українське суспільство. Люди почали довіряти правоохоронцям – кількість викликів зросла у 4 рази.

«Ці молоді новобранці мають грати ролі і соціальних працівників, і правоохоронців. Для громадян, які ніколи не мали представників влади, готових терпляче вислуховувати їхні щоденні турботи, вони є дуже потрібною соціальною службою», — пише Кендалл.

Та він додає, що на сьогодні таких амбітних захисників в Україні замало, надто малими є і їхні повноваження. Зокрема, він наводить приклад стосунків з міліцією.

«Нова поліція — це найкращий реальний приклад успіху, і саме тому уряд ухопився за нього, щоб переконати населення, що країна дійсно почала змінюватися на краще», — резюмує журналіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лелек повині рятувати ратівники а поліція повина розкривати злочини а не торгувати шоломами
Відповісти
Народе, розбирись спочатку чим поліція займається))) Розкриттям злочінів займаються зовсім інші підрозділи МВС, поліція максимум затримання по "гарачих слідах"...
Відповісти
Останні новини
Поліція, як приклад змін, — британське ВВС пише про українських копів
28 вересень, 2015, 04:31