На Волині відновлюватимуть роботу вже існуючих дитячих таборів

На Волині відновлюватимуть роботу вже існуючих дитячих таборів
Низка дитячих таборів у Волинській області не працюють вже кілька років.

Про це йшлося у вівторок, 29 вересня, під час засідання колегії Волинської облдержадміністрації, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Заступник голови Волинської ОДА Світлана Мишковець розповіла про роботу із оздоровлення дітей у 2015 році. Так, більшість позаміських закладів працювали на повну потужність.

Із десяти закладів працювало дев'ять. Табір «Барвінок» не розпочав роботу, бо не виграв жодного тендеру на закупівлю путівок. «Заклад у хорошому стані, але, якщо простоїть пустим рік–два, відновити буде важко», – зауважила Мишковець.

Окрім того, табір «Орлятко» не працює з 2010 року, а табір «Хвиля» не працює з 2009 року. Із керівництвом закладів ведуть перемовини, щоб передати в комунальну власність і оздоровлювати дітей.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підкреслив, що в контексті національно-патріотичного виховання потрібно не створювати нові заклади, а відновлювати вже існуючі.

Гунчик закликав у рамках формування бюджету на 2016 рік визначити, які заклади оздоровлення підтримуватимуть на умовах співфінансування, які вважають безперспективними, а які треба переформатувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відновлюватимуть роботу вже існуючих дитячих таборів
29 вересень, 2015, 14:30