«Тойота» з помічниками міністра вбила двох людей

«Тойота» з помічниками міністра вбила двох людей
Авто з урядовцями, помічниками міністра регіонального розвитку Анатолія Близнюка, потрапило у ДТП на кордоні Рівненської та Житомирської областей.

Як йдеться в сюжеті ТСН, в результаті аварії загинули двоє людей, троє пасажирів постраждали.

Ввечері авто поверталося з робочої поїздки з Рівного. За попередньою інформацією, водій урядової «Тойоти» врізався у відбійник, авто перекинулось і розчавило двох велосипедистів вже на смузі зустрічного руху.

«Мешканці міста Корця загинули на місці події, автомобіль «Тойота» намагався уникнути зіткнення, однак, не впоравшись з кермуванням, допустив зіткнення з огорожею, перекинувся, внаслідок чого пасажири авто отримали тілесні ушкодження», - повідомив прокурор Корецького району Олексій Парфенюк.

Трьох постраждалих пасажирів «Тойоти» доправили до реанімації, а на вихідних перевезли до Києва.

Правоохоронці наразі відмовляються коментувати інформацію про ДТП.

Тим часом рідні обох загиблих вкрай незадоволені поведінкою міліціонерів. Вони запевняють, що правоохоронці приховують від них всю інформацію про ДТП.

У самому міністерстві факт ДТП підтвердили та повідомили, що у машині були директор департаменту міністерства та помічник міністра. У міністерстві також висловили співчуття родичам загиблих, втім від будь-яких коментарів до закінчення слідства утрималися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.