У Луцьку привітали бібліотекарів із професійним святом. ФОТО

У Луцьку привітали бібліотекарів із професійним святом. ФОТО
29 вересня у бібліотеці-філії №10 комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система» відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Про це повідомили на офіційному сайті луцької міської ради.

Бібліотекарів міста з професійним святом привітали міський голова Микола Романюк, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, голова Національної спілки письменників України Петро Коробчук, директор Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Людмила Стасюк, книговидавці, читачі, представники громадських організацій.

Микола Романюк подякував бібліотекарям міста за творчі підходи до своєї роботи, за те, що вони за посередництвом книги формують свідомість читачів, виховують у них патріотичні почуття. Він акцентував, що луцькі бібліотекарі є гордістю нашого міста, вони - справжні професіонали.

Міський голова зазначив, що міська влада намагається усіляко підтримувати бібліотечну систему. Зокрема, щоб була своєчасно виплачена заробітна плата, створені належні умови праці. Тож в окремих бібліотеках були перекриті дахи, зроблені сучасні ремонти та виділені кошти на поповнення бібліотечних фондів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку привітали бібліотекарів із професійним святом. ФОТО
29 вересень, 2015, 17:36