В Україні забагато банкоматів

В Україні забагато банкоматів
Українські фінансові установи відмовляються закуповувати нові банкомати, вважаючи за краще використовувати об´єднані мережі

Про це повідомили в Українському процесинговому центрі (UPC), пишуть Коментарі.

За даними центру, на кінець червня 2012 року кількість банкоматів, встановлених банками-клієнтами, збільшилася на 6% порівняно з показниками червня 2011 року.

Разом з тим, в 2009 році кількість банкоматів зростала зі швидкістю 29%. Наразі на обслуговуванні в процесинговому центрі UPC знаходиться 8589 банкоматів.

«Український ринок перенасичений банкоматами, тому швидкість приросту нових банкоматів в цілому невисока. Замість того, щоб закуповувати нові банкомати, банки все частіше вступають в об´єднані банкоматні мережі, надаючи своїм власникам карт можливість знімати гроші в будь-якому куточку України в дружніх банкоматах банків-партнерів», - сказав голова правління UPC Антон Романчук.

У компанії відзначають, що на сьогоднішній день майже всі банки, що обслуговуються в процесинговому центрі UPC, входять в банкоматну мережу «АТМоСфера», так як це можливість запропонувати власникам карт більше 4 000 банкоматів, а також доступні засоби для пошуку АТМ в будь-якій точці України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, банки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні забагато банкоматів
17 липень, 2012, 15:26