На Волині привітали сивочолих ветеранів правоохоронних органів. ФОТО

На Волині привітали сивочолих ветеранів правоохоронних органів. ФОТО
З нагоди Дня людей похилого віку, який щорічно відзначають в раді ветеранів УМВС, відбулася неофіційна зустріч сивочолих правоохоронців із начальником Управління Петром Шпигою та представниками підшефного закладу.

Про це йдеться на сайті Волинської міліції.

Ініціювали проведення такого заходу голова Волинської обласної ветеранської організації Асоціація ветеранів ОВС України Сергій Шелепін та голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції Володимир Буравський. До зустрічі долучилися вихованці волинського правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою. Вони підготували почесним гостям міні-концерт, лейтмотивом якого стала воєнна тематика та цінність миру на землі.

На «зустрічі поколінь» головний міліціонер області генерал-майор міліції Петро Шпига відзначив, що УМВС Волині не залишається байдужим до життя й долі працівників ОВС, які перебувають на заслуженому відпочинку. Тож він особисто привітав ветеранів, вручивши їм грошову допомогу:

– Уже стало традицією, коли в цей день зустрічаються сивочолі ветерани й наше юне покоління - майбутня зміна правоохоронців. Досвідчені співробітники міліції Волині давно стали яскравим прикладом вірного служінню закону та українському народові. Тож наша молодь має змогу вчитися на реальних життєвих прикладах і зможе продовжити лише найкращі традиції органів внутрішніх справ.

Цьогоріч болючою темою спілкування стало обговорення воєнних дій на Донеччині та Луганщині. А ще ветерани поділилися цікавими розповідями із життя під час проходження служби в лавах ОВС. А насамкінець ветерани подякували організаторам за душевну й теплу зустріч та звернулися до ліцеїстів із настановами.

- Ви юні й амбітні, перед вами широкі дороги та можливості. Ми віримо, що ви будете достойними почесного звання офіцера, а своєю службою, відданою працею примножуватимете славу правоохоронних органів. Тож авторитет Закону хай буде у вас передусім, – такі поради дав молоді Георгій Андріюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині привітали сивочолих ветеранів правоохоронних органів. ФОТО
02 жовтень, 2015, 16:26