У міліції прокоментували скандал з настоятелем Києво-Печерської лаври Павлом

У міліції прокоментували скандал з настоятелем Києво-Печерської лаври Павлом
У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що не мають претензій до настоятеля Києво-Печерської Лаври (Московський патріархат) Павла, який влітку не дозволив патрульним поліцейський оштрафувати свого водія за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє ТСН.

Журналісти з'ясували, що після інциденту настоятель Лаври звернувся до МВС, щоб там прокоментували скандал з порушенням правил дорожнього руху. У Міністерстві запевнили Владику, що ніяких претензій до нього не мають. І навіть подякували «за небайдуже ставлення до дотримання правил дорожнього руху, зокрема - правил зупинки і стоянки».

«Працівниками патрульної служби МВС звинувачення відносно вас не висувалося. У законодавстві України відсутня процедура притягнення до адміністративної відповідальності невстановлених осіб. Тому у зв'язку з інцидентом, який виник біля в'їзду на територію Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, водій вашого службового автомобіля не притягувався до адміністративної відповідальності.

Запевняємо, що Департамент патрульної служби Міністерства внутрішніх справ до вас не має ніяких претензій. Разом з тим відсутні підстави для притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників Управління патрульної служби МВС у м. Києві.

Звертаємо вашу увагу на те, що згідно абзацу восьмого частини першої статті 6 Закону України «Про дорожній рух», організація дорожнього руху на території міста згідно з відповідними генеральними планами, проектами детального планування та забудови населених пунктів належить до компетенції міських рад та їх виконавчих органів», - йдеться у листі за підписом заступника директора Департаменту комунікацій МВС Віктора Булаева.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та скільки вже можна зачіпати владику Павла? Сумн
Відповісти
Як священник може їздити на такій дорогій машині?
Відповісти
монах!
Відповісти
А Піддубцівській піп, п"яний, пізного вечера приїхав за кермом в бар "Білочку" вчинив дебош,бійку,набив посуди, нахамив персоналу-вся рідня не могла заспокоїти буйного чоловіка в барі,теж далі проводити буде богослужіння,сповідати,давати рукою яка била цілувати Хрест.Керівництво церкви не може навести порядок в себе,а вчить людей бути праведними.Доведіть,що навіть священник за порушення Статуту церкви не відкупиться,а буде покараний.Нащо дивиться міліція???
Відповісти
бороду йому підсмаліть)
це бізнесмени у рясі, нічого спільного з вірою не мають.
Відповісти
Просто вибори на носі))) Голосуйте за БПП(((
Відповісти
а за кого тоді? гоміка ляшка чи єврейський укроп? чи перекрашених ригів - наш край?))
Відповісти
За партійну рекламу,за підтримку депутата отримаєш фінпідримку,а за священика хто заплатить,хіба сам піп,щоб не публікувати викривальні матеріали.Церква,як і суспільство треба щоб очистилось від людей, які їх компрометують.
Відповісти
Теж мені владику знайшли -це Гундяйки посіпака і пекло за такою скотиною давно сумує .
Відповісти
До речі Піддубцівській священник хвалиться що з настоятелем Павлом разом в Загорську вчився,він його криша,він для нього приклад.А місцеві,це так,йому не авторитети...
Відповісти
Та скільки можна зачіпати о.Миколая.Він чесний,порядний,авторитетний наставник людей.Непитущий,не курить,не вживає всяке зілля,противник мобільного телефону і телебачення,особливо інтернету і газет, тормоз технічного прогресу і розбудови України.Він за Київську Русь.
Відповісти
Останні новини
У міліції прокоментували скандал з настоятелем Києво-Печерської лаври Павлом
04 жовтень, 2015, 02:28