З'явилися фото, як бойовики «ЛНР» відводять танки від лінії фронту

З'явилися фото, як бойовики «ЛНР» відводять танки від лінії фронту
Сепаратисти стверджують, що відвели близько 50 танків. 3 жовтня стартував процес відведення танків, мінометів і артилерії калібром менше 100 мм від лінії розмежування в зоні АТО. У мережі з'явилися фото, як бойовики «ЛНР» відвели першу колону танків.

Про це повідомляє ТСН.

Інформаційний ресурс сепаратистів «ЛуганскИнформЦентр» стверджує, що бойовики відвели від лінії фронту близько 50 танків.

Відвід бойових машин почався з територій, прилеглих до окупованого Луганську. Крім того, планується відвести танки з району села Новогригорівка Слов'яносербського району. Сепаратисти запевняють, що танки будуть перебувати в місцях дислокації на відстані 15 км від лінії фронту.

Тим часом в ОБСЄ заявили, що Збройні сили України і угрупування «ЛНР» надали спеціальній моніторинговій місії базову інформацію про відвід озброєння від лінії розмежування, передає Сегодня.

СММ отримала від ЗСУ координати деяких місць постійного зберігання зброї, а «ЛНР» надала графік відведення озброєння, координати деяких місць постійного зберігання та опису з зазначенням кількості танків, які вона має намір відвести, у тому числі їх типи і серійні номери, йдеться у звіті ОБСЄ за 1 жовтня.

29 вересня в Мінську Тристороння контактна група, в яку входять представники України, ОБСЄ та Росії, досягла домовленості щодо відведення від лінії зіткнення в зоні АТО озброєнь калібру менше 100 мм.

Протягом 15 днів будуть відводитися танки, потім артилерія калібру менш 100 мм і міномети (24 дні). Відстань – 15 км з кожного боку. Загальний термін виконання домовленості становить 41 день.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З'явилися фото, як бойовики «ЛНР» відводять танки від лінії фронту
04 жовтень, 2015, 07:35