«Відсічі» сподобалося у селі Мартинюка?

«Відсічі» сподобалося у селі Мартинюка?
Активісти громадського руху «Відсіч» готуються до проведення масштабнішої акції у селі Ветли Любешівського району, яка присвячена протидії діяльності депутата-комуніста Адама Мартинюка.

Про це 17 липня під час прес-конференції повідомила активіст громадського руху Ольга Сало.

До таких кроків активісти, що розповсюджують на Волині листівки з закликами не голосувати за тих депутатів, які підтримали закон «Про засади державної мовної політики», вдалися після того, як їх і журналістів видання «Перець волинський» штурхали, били та ображали у селі.

Причиною цього стали листівки, які активісти клали у поштові скриньки селян чи втикали у паркан. До слова, село Ветли – батьківщина депутата Адама Мартинюка.

«На думку учасників цього нападу, учасники «Відсічі» просто не мали права розповсюджувати листівки проти Адама Івановича, а журналісти надто часто заїжджають в село Ветли. Незлим-тихим словом згадали і ТРК «Аверс», і газету «Волинь» і ще декілька видань звучало», - зазначив головний редактор видання «Перець волинський» Руслан Тимощук.

Він повідомив, що на фактом пошкодження техніки журналістів, перешкоджання їх діяльності й побиття людей вже написано заяви до міліції. Справа находиться у проваджені Любешівського УМВС під контролем районної прокуратури.

Крім того, Тимощук розповів, що написав заяву на ім’я прокурора області Андрія Параки з проханням особисто контролювати хід розслідування інциденту.

Однією з осіб, які були учасниками сварки щодо роздачі агітаційних матеріалів, за підозрою журналіста був місцевий священик. Мовляв, він виступав проти роздачі листівок та зазначав, що буде молитися за Мартинюка.

Якщо такі факти політичної активності священика підтвердяться, що Тимощук пообіцяв звернутися до єпископа Володимир-Волинського та Ковельського Володимира, аби той дав належну оцінку священнослужителю.

Активісти «Відсічі» обіцяють здійснити рейд округами депутатів Катерини Ващук та Івана Смітюха. Упродовж півтора тижня вони також знову навідаються у село Ветли.

«Ми до неї підготуємося так, що ми попередимо місцеву владу. За Конституцією місцева влада зобов’язана забезпечити безперешкодне проведення мирного заходу там, де ми його будемо проводити. Ми подамо заявку і сподіваємося, що ветляни проявлять більше здорового глузду, ніж до того», - зазначила Ольга Сало.

«Така позиція, таке перешкоджання діяльності місцевої влади, воно нам на користь. Оскільки за останній тиждень збільшилася кількість волонтерів, які хочуть їхати зокрема на округ Адама Івановича», - каже активістка громадського руху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці учасники «Відсічі»!!!Такого піару Адаму Мартинюку у нас на Волині та за її межами ще не робив ніхто:)Цікаво читати:"Незлим-тихим словом згадали і ТРК «Аверс», і газету «Волинь» і ще декілька видань звучало», - зазначив головний редактор видання «Перець волинський» Руслан Тимощук.Шановний пане Руслан!Телеканал "Аверс" ніколи не транслювався у Ветлах:)Я це знаю точно,бо мій кум працює на телевізійному ретрансляторі.І про цей канал місцеві люди в більшості навіть не знають.Я думаю,що ви такими нечесними коментарями просто хочете спровокувами скандал, натравити "Аверс" та інші газети Волині на Мартинюка.Але від вашої дурості будуть страждати лише селяни маленького волинського села.
Відповісти
Бідний штабіст Мартинюка мабуть не знає, що телеканал "Аверс" їздив у Ветли, так само як і корр "Волині". Так що все там добре знають, і краще, ніж того би хотілося штабістам Мартинюка.
Відповісти
:))))))))Шановний Зарізяка!Напишіть будь ласка,хто з газети "Волинь" їздив по даному питанню у Ветли?Думаю,що навряд це зробите,адже власкорів "Волині" там точно не було:)Да і з "Аверсом" у вас діла не кращі.Журналісти телекомпанії в Ветлах дійсно були,але не для того щоб висвітлювати провокацію "Відсічі".В селі вони знімали програму "Голос народу" про майбутні вибори у Верховну раду України.Так що не підставляйте будь ласка журналістів.
Відповісти
Не переживай, несчасний штабісте, тепер увага всієї країни прикута до власного Мартинюківського села, де бидло на нього молиться. Тому увага журналістів та громадськості до нього буде прикута. І ніякі штабісти, товста головиха та сцикливий мусор цьому не завадять. Так що ховайте на хуторах і болотах всю гопоту в шлапаках і камуфляжі, бо вже 200 націоналістів пообіцяли приїхати до вас у село!!! Не читали останні новини?
Відповісти
Шановний Зарізяка!А ви чули,що у Ветлах вчора знайшли 300 німецьких шмайсерів та 2 гармати???:)))А ше мабуть спеціально до вашого приїзда у селі почали страшенно нестися кури:)Так шо буде чим вас зустріти та привітати:)Да,і ще вам порада.Коли будете входити у село,ведіть себе тихенько,бо там на вїзді пасеться злий бик Арсеній.А то побачить ваші червоно-чорні флаги та ше надає пілюлей.Тоді точно на всю Україну набрешете шо то вас комуністи побили:)І головне.Більше не співайте як прошлий раз пісню "Дурнів в нас багато,їх не подолати!"А то в мого собаки від цієї пісні гикавка починається:)))
Відповісти
Дякую що попередили про шмайсери та гранати. Треба бути закупитися цукром та дріжджами, адже саме на ці продукти ветляни поміняють навіть свою матір рідну. Після перегляду відео зі злою бичкою Любкою, мене ніякими Арсеніями не налякаєш!!!
Відповісти
На мою думку, бидло це те, що писало цей коментар. Хто ти такий щоб обзивати людей, прочитавши тільки якусю статтю, розумні люди висновки роблять з особисто побаченого.
Відповісти
http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=1
Отут ви самі визнаєте, що Аверс питав про Саддама, а "Волинь" зірвала покрови з того неподобства, що ви вчинили над активістами та журналістами.
Відповісти
Шановний,сходіть до лікаря!!!А то ще ненароком лусьнете із ненависті до власних земляків.Саме про таких як ви є гарна українська приказка: "Якщо в голові розуму нема,то і ніде не купиш!:)))
Відповісти
Щось забагато бидла і алкашні останнім часом набивається мені у земляки!!!
Відповісти
Судячи по ніку, можливо ви ш є той священник(хоча який з нього священник, Кирюшин бізнесмен, табачок на проповідях не роздаєш,чи може в кадило замість ладана марихуанку підсипаєш, щоб мозги людям полоскати легше було)
Відповісти
а чого по Луцьку не працюють?
Чи отримали "благодійну" допомогу на сваї акції?
Продались :-)
Відповісти
Звичайно отримали, ще й не малу. Навіть легко здогадатися чия це рука і хто за цим стоїть... А що то є сьогодні молодь купити, яка ледве розбирається у політиці?.. Раз -- і все готово!
Відповісти
Священник молиться за комуняку.............чи в світі щось не те, чи з людьми щось сталося, не люди а барани якісь, овцебидло.
Відповісти
Тільки ЗОВСІМ ХВОРА ЛЮДИНА може голосувати ЗА ІУДУ ветлівсько- любешівсько-волинського ЗАПРОДАНЦЯ з кпу!!! Ще й МОСКОВСЬКИЙ піп
ТАК ЗАКОХАВСЯ в комуняків,що ГОТОВИЙ ЦІЛУВАТИ ЗАД у Адама,який РОЗВІВ НАС,ЯК КОТЯТ,дякуючи ПОЛІШУКУ мартинюку!!!ГАНЬБА і АНАФЕМА ЗАПРОДАНЦЯМ-ПОЛІШУКАМ!!!
Відповісти
Було у батька три сина.Два розумних,а третій...Поліщук..:)))
Відповісти
Добре,що ПОЛІЩУК,а не ПОЛІШУК! Бо тільки ПОЛІШУКИ можуть за ІУДУ
ветло-любешівсько-волинського ГОЛОСУВАТИ!!! Не знаю скільки у сім*ї Мартинюків синів,але Адам - ЗГАНЬБИВ ЦЮ СІМ*Ю,да і всю Волинь!!!
Відповісти
Шановний пане Поліщук!Прочитайте будь-ласка Конституцію України.Там ви побачите,що кожна людина в нашій державі голосує так,як їй заманеться(і депутат у сесійній залі так само).І за це її ніхто не має права переслідувати або якимось чином карати.І ви на вибори коли підете голосуйте так,як хочете.Ми ж живемо у правовій державі.Проголосуйте проти Мартинюка.Це ваше право.Коли ви та ше 65% українців проголосували за Ющенка,який зганьбив усю Україну вас же за це ніхто Іудою не називає:)
Відповісти
Цікаво, а чому всі взїлися так на Мартинюка, ну зрозуміло він тут народився, тому сюди і їздить за підтримкою,а що робить тут Єремєєв перед кожними виборами, навіщо возити якісь шоу "феєричні", пропонувати гроші, солодкі столи по селах? Це все я так розумію за власний кошт?
Відповісти
Останні новини
«Відсічі» сподобалося у селі Мартинюка?
18 липень, 2012, 09:44