Ходити узбіччям волинських доріг смертельно небезпечно

Ходити узбіччям волинських доріг смертельно небезпечно
На автошляхах області продовжують гинути пішоходи – у Володимир-Волинському та Ківерцівському районах трагедії сталися на неосвітлених ділянках автотраси.

Про це інформує СЗГ УМВС в області.

Якщо раніше волиняни гинули під колесами авто через те, що перебігають дорогу в невстановлених місцях, то нині більшість аварій трапляється через неуважність водіїв у темну пору доби.

23 грудня о 21.30 на автодорозі біля села Хобултова 39-річний житель міста Володимира-Волинського, рухаючись на автомобілі «Фольксваген-поло», скоїв наїзд на 62-річного місцевого жителя. На жаль, потерпілий помер від отриманих тілесних ушкоджень на місці ДТП.

Тієї ж доби о 19.20 на автодорозі біля села Тростянець водій автомобіля «Фольксваген-пасат» місцевий житель скоїв наїзд на пішохода, який загинув на місці ДТП.

А ось у неділю, 25 грудня, о 18.40 житель міста Ковель, керуючи автомобілем «Ваз-2104» на вулиці Грушевського у Ковелі скоїв наїзд на пішохода – 41-річну Руслану, яку потому госпіталізували до лікарні.

Близько 17-ї години в Луцьку на вулиці Конякіна 39-річний лучанин, керуючи автомобілем «Шкода –фабія», скоїв наїзд на жінку-пішохода з Луцька. А в пів на одинадцяту вечора на проспекті Волі невідомий автомобіль збив 25-річного лучанина.

Обох пішоходів доправили до лікарні. Міліція розшукує невідомого водія, котрий скоїв наїзд на проспекті Волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ходити узбіччям волинських доріг смертельно небезпечно
26 грудень, 2011, 11:57