У Луцьку проживає більше 51 тисячі пільговиків

У Луцьку проживає більше 51 тисячі пільговиків
В облцентрі Волині розробили програму, яка має працювати з пільговиками міста.

Директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин доповіла питання «Про проект соціального захисту населення міста на 2016-2020 роки».

Вона розповіла, що департамент соціальної політики Луцької міської ради розробив Програму соціального захисту населення міста на 2016-2020 роки, яка об’єднує в собі діючі та нові місцеві соціальні гарантії для соціально вразливих верств населення.

На сьогодні у Луцьку нараховано 51,3 тисячі пільговиків з них: ветерани війни – 7,5 тисяч чоловік, з них 738 інвалідів війни, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи – 5,4 тисячі, 11,1 – інвалідів, з них тисяча – це діти з особливими потребами.

На обліку в територіальному центрі соціального обслуговування перебуває більше 4 тисяч чоловік, серед них 1337 – інваліди, 907 – ветеранів війни.

Лариса Боярин вважає, що затверджена програма забезпечить ефективне розв’язання соціальних проблем лучан. Щороку при формуванні бюджету будуть передбачені цільові кошти, окрім того передбачаються залучення благодійних коштів та гуманітарної допомоги. Загальний обсяг фінансування ресурсу – 60051 тисяча гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.