Луцьку пропонують автоматизувати роботу жеків

Луцьку пропонують автоматизувати роботу жеків
Луцькі жеки можуть перевести повністю на електронну систему роботи, що пришвидшить роботу та зробить діяльність жеків більш прозорою.

Про це йшлося 18 липня під час презентації «Автоматизованої системи керування підприємствами житлово-комунального господарства» в Луцькій міській раді.

Як розповів технічний директор компанії-розробника «ЕнТехЕко» Сергій Миронов, подібні системи уже впроваджені в Харкові, Миколаєві, Вінниці. А в Чернігові, Чернівцях, Донецьку такі системи тільки впроваджуються.

За його словами, програмне забезпечення сертифіковане та відповідає вимогам чинного законодавства.

Пропонована система передбачає створення великої бази даних та керування процесами, які раніше займали багато часу і витрат.

База даних може містити всю технічну інформацію про будинок, його мешканців, благоустрій території, скарги мешканців, зроблені та заплановані ремонти, рівень розрахунків за послуги, нормативну документальну базу, розрахунок тарифів та багато іншого.

Як зазначив директора компанії «ЕнТехЕко» Ігор Гоцалюк, впровадження системи у Вінниці коштувало приблизно 5 мільйонів гривень. Але вартість визначається лише в кожному конкретному випадку, оскільки споживач має визначити, які саме модулі пропонованого програмного забезпечення хоче впровадити.

Заступник міського голови Василь Байцим заявив,що «місто не має майбутнього без автоматизації робіт». Він вважає, що подібні системи треба впроваджувати. Водночас він наголосив, що гроші не будуть виділятися із міської казни.

«Будемо шукати додаткові джерела фінансування. Це не за кошт міста», - пояснив Байцим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«місто не має майбутнього без автоматизації робіт»...
Не варто автоматизувати бардак. Спочатку попрацюйте над бізнес-процесами. Приклад GPS-моніторингу міську владу нічого не навчив?
Відповісти