За вбивство друга по чарці – на 12 років за ґрати

За вбивство друга по чарці – на 12 років за ґрати
За вбивство друга по чарці чоловік отримав покарання 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Засуджений Володимир за свій вік не один раз притягувався до кримінальної відповідальності. На його рахунку було чимало злочинів, чотири рази він уже знаходився у залі суду в якості підсудного.

Однак цей факт біографії зовсім не вплинув на його подальше життя, і чоловік продовжував жити по інших законах. Засуджений ніде не працював, зловживав спиртним, з дружиною розлучився.

Додатковим епізодом у його кримінальній біографії став один серпневий вечір 2011 року. В цей день Володимир прийшов у гості до знайомих, які проживали в одному з будинків по вулиці Шевченка обласного центру.

Чоловік уже був на підпитку, тож відразу після його появи на ґрунті неприязних відносин у нього виникла п’яна суперечка із Олександром. Останній штовхнув гостя від чого той упав, однак коли Володимир підвівся – дав здачі.

Підсудний схопив табурет та кілька разів вдарив ним потерпілого. Удари наніс у голову та плечі. Після цього він штовхнув Олександра на диван та продовжував наносити удари, спочатку ніжкою від табуретки, а потім руками та ногами.

Сергій та Петро, які на той час також перебували у згаданому будинку, спробували заспокоїти гостя, що їм і вдалося. Набравши склянку води, товариші змили із Олександра кров, після чого той дав зарплатну карту з пін-кодом та попросив аби Сергій сходив і придбав ще спиртного, адже конфлікт потрібно було владнати.

Однак, коли повернувся «посильний» - горілки у нього не було. Код до картки виявився невірним. Обурений таким перебігом подій Володимир знову почав бити Олександра. Отримавши кілька ударів бідолашний сказав правильний код до картки, і хлопці все ж почали чаркувати знову.

Випивши нову порцію спиртного, товариші помітили, що потерпілий спить, та за наказом Володимира віднесли його у підвал, щоб у прохолодному приміщенні той прийшов до тями. Так склалось, що у холодному підвалі від отриманих травм бідолашний і помер.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним та призначив покарання у виді 12 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За вбивство друга по чарці – на 12 років за ґрати
18 липень, 2012, 14:23