У квартирах ковельчан стане тепліше 12 жовтня

У квартирах ковельчан стане тепліше 12 жовтня
У зв’язку зі зниженням температури зовнішнього повітря в нічний час та очікуваним похолоданням, голова райдержадміністрації Віктор Козак, 7 жовтня, видав розпорядження № 324 «Про початок опалювального сезону 2015 – 2016 років у Ковельському районі».

Про це інформує відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

У відповідності до даного розпорядження зобов’язано керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, бюджетних установ та організацій району, рекомендовано селищним, сільським радам розпочати опалювальний сезон для дошкільних навчальних закладів району та стаціонарного відділенні для одиноко проживаючих в с. Облапи з 8 жовтня 2015 року за умови пониження упродовж трьох діб осіннього періоду поточного року середньодобової температури зовнішнього повітря до +8 °С.

Поряд з цим зазначено, що опалювальний сезон у житловому фонді та об`єктах соціально-культурної сфери району розпочати з 12 жовтня 2015 року.

З метою економії енергоресурсів, в нормативно-правовому документі, доручено керівникам бюджетних установ та організацій району суворо дотримуватися температурних графіків роботи котелень та паливних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У квартирах ковельчан стане тепліше 12 жовтня
09 жовтень, 2015, 09:16