Кубок КВН міста Луцька назбирав більше 9000 гривень на потреби волинських бійців. ФОТО

Кубок КВН міста Луцька назбирав більше  9000 гривень на потреби волинських бійців. ФОТО
Перший волонтерський кубок КВН міста Луцька назбирав більше 9000 гривень на потреби волинських бійців.

За кубок змагалися «Безумная молодежь» із Мукачева, «Ага» із Києва та учасники телевізійної Ліги Сміху, лучани із «Замку Любарта». Гумористи шуткували у конкурсах «Візитка», «Розминка», «Біатлон», «Капітанський стенд-ап» та «Музичне домашнє завдання». У результаті гри бронзу отримали лучани, срібло поїхало на Закарпаття, а Перший волонтерський кубок КВН забрали гості із столиці.

Гру було організовано ГО «Іститут волонтерства та громадської співпраці». Як журі дебютували представники волонтерського руху Волині: голова ГО «Автомайдану України» міста Луцька Андрій Попик, керівник організації «Волинь SOS» Тетяна Должко, директор департаменту інфраструктури Волинської ОДА і волонтер Іван Мирка, волонтер Мирослав Ватащук, волонтер та фотограф Павло Березюк. Ведучим заходу був Стас Ольшевський.

«Просто якісна та непередбачувана гра. «Замок Любарта» (Луцьк) – показали потужну візитку та актуальні «внутрякові» жарти. «БезУмная молодёжь» (Мукачево) – це безперечно колорит! Не просто команда, а пісня. Максимально музичні та максимально діалектні, перемогли у розминці.

Результат гри вирішив капітанський конкурс формату «Stand-up». Дмитро Серков – капітан команди «Ага» (Київ) просто «порвав» зал та журі своїм імпровізом, як наслідок саме ця команда перемагає у грі. Зауважу, що команда «АГА» (Київ) у Луцьку грала вперше! Дякую усім командам за гру! Українському КВНу бути!», – ділиться враженням Стас Ольшевський, керівник Студентської Ліги КВН м. Луцька.

«Такий захід ми організовували вперше. Було трохи ризиковано: хоч команди й погодились, але до останнього ми та волонтери не знали, чи прийдуть люди. Тим не менш було зібрано пожертв на суму 9049 гривень. Ми дякуємо кожному, хто долучився – придбав квитки, зробив благодійну пожертву після заходу чи просто зробив репост події. Вже зараз ми замовили бєрци для волинських спецпризначенців», – розповідає одна з організаторів Юлія Євпак, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Всі зібрані кошти будуть використані на потреби волинських воїнів АТО, про що організатори будуть повідомляти в пресі та у власній групі у соціальних мережах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кубок КВН міста Луцька назбирав більше 9000 гривень на потреби волинських бійців. ФОТО
09 жовтень, 2015, 16:07