На Волині відкрили пам'ятну дошку Герою-артилеристу. ФОТО

На Волині відкрили пам'ятну дошку Герою-артилеристу. ФОТО
У неділю, 11 жовтня, у Ковелі вшановували пам'ять загиблого Героя Володимира Кияна відкриттям пам'ятної меморіальної дошки в його рідній школі номер 7.

На відкритті було багато людей: рідні «Тайфуна», ковельчани, волонтери, побратими, - повідомляє Ковельський центр допомоги бійцям.

За встановлення меморіальної дошки та організацію церемонії відкриття координатор Сергій Приходько дякує Ковельському міському голові Кіндеру О., начальнику відділу освіти Бичковському В., директору школи Кубаю В.

Волонтери не витратили жодної копійки із зібраних коштів. Сергій Приходько передає кошти у сумі 3 843 грн дружині Володимира Кияна Ользі.

Побратими вважали Володимира одним із кращих артилеристів.

Нагадаємо, Володимир Киян загинув 3 вересня. 5 Вересня він повинен був бути звільнений. До демобілізації не вистачило кілька днів.

ГЕРОІ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!...Сьогодні пам'ять загиблого Героя ВОЛОДИМИРА КИЯНА вшанували відкриттям пам'ятної мемореальноі до...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 11 жовтня 2015 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бридко було дивитись як на пам'яті Героя піаряться кандидати! По програмі дошку мав відкривати командир-побратим, а надали право дочці Кіндера і незрозумілим айдарівцям, а політична "агітація" Михаїла - то взагалі... Вічна пам'ять Герою і співчуття рідним. Ганьба недополітикам!!!
Відповісти