Телебачення не покаже, як гратиме «Волинь»

Телебачення не покаже, як гратиме «Волинь»
Телеглядачі не зможуть переглянути матч 2-го туру Української Прем'єр-ліги між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою».

Про це повідомляє ТелеПростір, посилаючись на достовірні джерела на каналі «2+2».

За інформацією видання, головний тренер «Волині» Анатолій Дем'яненко відмовився переносити початок матчу на інший час. Керівництво клубу його рішення підтримало.

Матч в Луцьку розпочнеться о 19:00. Однак о 19:30 в Києві розпочнеться гра між «Арсеналом» і «Динамо», яку буде транслювати «2+2».

Канал «2+2» пропонував лучанам перенести гру на понеділок, однак «Волинь» категорично відмовилась прийняти пропозицію телевізійників.

Втім, у перерві матчу «Арсенал» – «Динамо», який розпочнеться о 19:30, глядачам «2+2» буде запропоновано п'ятихвилинний огляд першого тайму поєдинку «Волинь» - «Ворскла», який розпочнеться практично одночасно з київським дербі.

«Для цього ми залучимо необхідну техніку на стадіоні в Луцьку. Зробимо нарізку моментів з першого тайму, а вже в програмі «ПроФутбол», яка вийде по закінченню матчу в Києві, розкажемо про всі події матчу «Волинь» – «Ворскла», – повідомило джерело.

При цьому інші домашні матчі луцької команди, як і раніше, будуть транслюватись на «2+2».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маразм крепчает
во всех странах таблицу со временем расставляют так чтобы не мешать играм
и ТВ транслируется на самых ДОСТУПНЫХ каналах а не на каких-то... с деньгами... но не дотупных всем
Відповісти
Ну в понедельник в 19.30 или 20.00 можно-было сыграть, но если решили, что болельщики только в Луцке и то ходят в выходные лишь-бы как... то пусть и дальше "популиризируют" клуб! :( А желающих посмотреть игру Волыни не мало в Украине и к следующей игре вполне могли подготовиться играют лишь раз в неделю! Зря отказались!:(
Відповісти
Враховуючи позицію ФК «Волинь» щодо встановлення часу початку матчів та програмну сітку телеканалу «2+2», була відсутня пряма телетрансляція зустрічі 2-го туру Епіцентр Чемпіонату України між командами «Волинь» та «Ворскла».
Коли з’явилася можливість організувати на телеканалі «2+2» он-лайн-показ першого тайму, Дирекція Прем’єр-ліги, враховуючи інтерес широкого кола вболівальників, задовольнила клопотання «Волині» про перенесення часу початку матчу на 18:45.
http://www.ua-football.com/ukrainian/high/5008332f.html
Відповісти
Останні новини
Телебачення не покаже, як гратиме «Волинь»
19 липень, 2012, 16:46