На Луганщині підірвалося багато українських військових

На Луганщині підірвалося багато українських військових
На околиці Станиці Луганської двоє українських військовослужбовців підірвалися на розтяжці увечері 14 жовтня. Ще дев'ятеро підірвалися на фугасі у Красній Талівці.

Як повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, двоє військових, віком 21 і 24 роки, підірвалися в лісосмузі біля Сіверського Донця, по якому проходить лінія розмежування вогню. Двоє бійців 128-ї гірничо-піхотної бригади, що дислокується на Закарпатті, із мінно-вибуховими травмами були доставлені в районну лікарню. Загрози їхньому життю немає.

Прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації повідомляє про ще один випадок підриву — у селі Красна Талівка Станично-Луганського району, що розташоване на кордоні з Росією.

«14 жовтня приблизно о 18:30 під час об’їзду на автомобілі «Краз» прикордонної території підірвалися 9 бійців на невстановленому вибуховому пристрої (фугас). У результаті отримали поранення троє військовослужбовців 1-ї застави прикордонної комендатури швидкого реагування з місцем дислокації у м. Харкові, які були прикомандировані до Луганського прикордонного загону», — йдеться в повідомленні.

У Красній Талівці на фугасі дістали поранень троє бійців У с. Красна Талівка Станично-Луганського району, що знаходит...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 14 жовтня 2015 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони ж сами цiпляли цi розтяжки! Станиця- терiторiя, пiдконтрольна ЗСУ. Вояки там завжди п'янi. НЕ мають мапи мiнування.
Відповісти
пяні ставили оті натяжки, на похмілля пішли перевіряти...
Відповісти
пьяные... сами же... Вы там свечку держали? Воистину, хохлы, вы заслуживаете свою власть и свою дерьмовую нищенскую жизнь. Обсирать своих же солдат - это поведение убогой недонации. Позорники.
Відповісти
Останні новини
На Луганщині підірвалося багато українських військових
16 жовтень, 2015, 05:28