У Луцьку незаконно розважають перехожих ведмежам. ФОТО

У Луцьку незаконно розважають перехожих ведмежам. ФОТО
В обідню пору 20 липня, в центрі Луцька, на початку пішохідної вулиці Лесі Українки, демонстрували ведмедя, який за наказом господині виконував різні трюки.

Про це пише Четверта влада.

Тварина на повідку демонструвала кувирки, по-солдатськи прикладала лапу до голови. Рот тварини був тісно затиснутий намордником. Подивитись на таке видовище зупинялись перехожі, від яких було чути “бідний ведмідь”. Дехто із перехожих звернув увагу на очі тварини – вони були червоні.

Поки тварина розважала перехожих, поряд артисти закликали придбати квитки у цирк. Через кілька хвилин тварину посадили у машину із логотипами цирку і вона поїхала із центру. Цікаво, що ведмідь сидів на передньому місці, його голова та лапи звисали через вікно машини. Він жалібно дивився на пеерхожих. Далі бідолашну тварину повезли проспектом Волі.
Про таке видовище видання повідомило волонтерів Міжнародної організації захисту тварин “Чотири лапи”, які працюють у Луцьку. Вони підтвердили, що таке поводження із твариною є протизаконним і пообіцяли "допомогти тварині".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: тварини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим же ж вони допоможуть бідоласі? Ведмежа напевне що власність цирку, і поки волонтери із циркачами судитимуться тваринка й померти може(((. А що там про Луцьке ведмежа чути, ведмедиця його вже прийняла? чи все ж таки ні?
Відповісти
от вже свинюки
а я ще був одним із тих артистів
сором і ганьба
власнику цирку - окрема ганьба!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку незаконно розважають перехожих ведмежам. ФОТО
20 липень, 2012, 17:23