«На сьогоднішній день йде ріст симпатії до «Батьківщини», - Пустовіт*

«На сьогоднішній день йде ріст симпатії до «Батьківщини», - Пустовіт*
Лідери «Батьківщини» у Луцьку розповіли про помилки уряду, які їхні політична сила збирається виправити.

Про це стало відомо у середу, 21-го жовтня, під час прес-конференції партії.

Народний депутат України Сергій Євтушок розповів, що люди зараз зневірились у владі, проте політична партія «Батьківщина» йде на вибори, щоб виправити ситуацію. Для цього у неї є багато інструментів і переваг над іншими політичними силами.

«У нас є молоді ініціативні люди, які хочуть робити свою справу, а також досвідчені керівники, які діляться своїм досвідом. Також є воїни, які боронили нашу країну, мають статус учасників бойових дій», - сказав він.

Окрім того, він вважає, що уряд не проводить реформи, які потрібні зараз в Україні, натомість можна побачити корупцію, «перетягування інтересів».

«Такий уряд має піти, нам зараз потрібні фахівці, технократи, які зможуть вивести країну із стану економічної стагнації», - сказав він.

Сергій Євтушок відзначив, що зараз в країні існують величезні тарифи, але уряд замість того, щоб вирішувати це питання – відвертається від нього. У висновку через корупцію людей навантажують величезними платіжками. Він наголошує, що така система субсидіювання не дуже допомагає звичайним громадянам, коли прийде час платити за комуналку.

«Люди не зможуть платити таку високу ціну. 70% громадян не можуть отримати субвенції. І чи треба їх платити – у нас є власний газ», - додав депутат.

Він також наголосив, що в цій ситуації потрібен комплексний підхід до вирішень проблем в країні, і саме такий підхід пропонує «Батьківщина».

Очільник обласного виборчого штабу «Батьківщини» Роман Карпюк, в свою чергу, наголосив, що команда «Батьківщини вже повністю готова до виборів, є кандидати, як в районні ради, так і в обласну раду і міськраду.

«Наші кандидати достойні люди, які мають досвід, як в управлінській діяльності, так і є професіонали в галузі сільського господарства, освіти. Є хороші економісти та юристи. Люди, які можуть брати на себе відповідальності», - сказав він.

Голова Волинської обласної організації «Батьківщини» Григорій Пустовіт розповів, що до цих виборів «Батьківщина» повністю оновила виборчі списки – на майже 90%.

«На сьогоднішній день йде ріст симпатії до нашої політичної сили», - сказав він.

Пустовіт також відмітив, що на відміну від їхніх конкурентів, «Батьківщина» може справедливо назвати себе політичною партією.

«У нас є представництва у містах та районах. На кожній виборчій дільниці є представництво партійної організації, на відміну від тих політичних проектів, які зараз укомплектовані тільки на 25%», - відзначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
циплят по осені рахують. побачимо після виборів...
Відповісти
Останні новини
«На сьогоднішній день йде ріст симпатії до «Батьківщини», - Пустовіт*
21 жовтень, 2015, 12:46