Робітники «Луцьктепла» перекрили дорогу перед міськрадою.ФОТО

Робітники «Луцьктепла» перекрили дорогу перед міськрадою.ФОТО
Близько восьми десятків працівників комунального підприємства «Луцьктепла» вийшли на мітинг до стін Луцької міської ради.

Про це стало відомо у середу, 21 жовтня.

Близько вісім десятків робітників ДКП «Луцьктепло» перекрили проїжджу дорогу навпроти мерії. Своїм вчинком працівники намагалися привернути увагу міських керманичів до проблем на підприємстві, зокрема – довгої відсутності заробітної плати.

В руках мітингувальники тримали плакати на кшталт «Романюк, ти довів «Луцьктепло» до банкрутства», «Наші діти хочуть їсти! Віддай свою зарплату їм, Романюк» та інші.

Голова ініціативної групи ДКП «Луцьктепло» Володимир Федотов розповів, що працівники зібрались на мітинг, адже вже три місяці не отримують заробітної платні.

«Ми дійшли до краю, бо люди не мають за що купити хліб, діти в школу ходять голодні. Зараз ми дійшли до банкрутства, рахунки наші заарештовані повністю, грошей немає ні на теплотрасу, ні на зарплату, ні на що», - сказав він.

Проте, він завірив, що не дивлячись на ситуацію у підприємстві, загрози опалювальному сезону нема.

До протестувальників вийшла заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська. Вона розповіла, що наразі у мерії відбулось засідання виконавчого комітету і на підприємство «Луцьктепло» виділили два мільйона гривень.

«Платіжки вже понесені в казначейство, «Луцьктеплу» відкрили рахунки, на які передадуть гроші. Казначейство обіцяє, що завтра до кінця дня вам прийде заробітна плата», - сказала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую.Молодці.
Відповісти
до чого тут романюк???
Відповісти
Давно пора гнати таких керівників, люди голодують, проте міський голова навіть не вийшов до людей. Ганьба такому голові.
Відповісти
То капець скоро коломойський буде пікетувати.
Коли пробують перейти на індивідуальне опалення усе Луцьктепло і Соколовська з Романюком забороняють це робити. Коли тарифи піднімали працівники Луцьктепло мовчали. Коли штат керівництва роздували - мовчали. Коли люди попереджали що останні гроші за комуналку не мають чим платити - забили болтяру і мовчали.
А тут на тобі - прижало засранців?
Згадуйте свої бравади про економічні обгрунтування нових тарифів. Про шантажування людей тарифами і боргами, про видувані заборони щодо відключень від централізованого опалення жителів. Ви бридство, хоча ваших дітей шкода щиро, але ви Луцьктепло бридство!
Ви спробуйте перекрити дорогу в листопаді і грудні коли усі отримають повні платіжки за оплату тепла а також закладені втрати на теплотрасах, що ви переклали на споживачів. Вас жителі тоді укатають в асфальт а плакати позапихають самі здогадайтесь куди по самі гланди!
Відповісти
Цікаво все це робиться за 4 дні до виборів!!! А не за місяць чи два вони вже давно зарплати не отримують і переведені на 3-х денний графік роботи, а прийшли пікетувати перед виборами!!! Чи не замовлено це укропом і палицею з товстим!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Робітники «Луцьктепла» перекрили дорогу перед міськрадою.ФОТО
21 жовтень, 2015, 18:43