Директор ЛПЕ змусив депутата покинути засідання комісії

Директор ЛПЕ змусив депутата покинути засідання комісії
Депутат Луцької міської ради Рустам Дячук не побажав бути присутнім при розгляді питання про скрутне фінансове становище Луцького підприємства електротранспорту (ЛПЕ), адже йому неприємний керівник цього підприємства.

Розгляд питання у комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження відбувся 20 липня. Втім остаточної згоди щодо рішення обранці не прийняли через сварку.

Директор ЛПЕ Іван Грицанчук повідомив, що основним фінансовим тягарем на підприємстві є виплата фінансових зобов'язань за придбані у лізинг у ТОВ «Богдан-Лізинг» 41 автобус. З огляду на те, що сплата грошей відбувалася не завжди своєчасно, нині підприємство загалом винне корпорації більше 5 мільйонів гривень.

На думку Грицанчука, поправити ситуацію можна було б за рахунок фінансової допомоги міста, тобто фінансування ЛПЕ з міської казни. Депутат Рустам Дячук спочатку назвав те, що говорить директор ЛПЕ, «брєдом», а згодом почав згадувати й інші конфліктні ситуації.

«Вам наданий був механізм! Ви скажіть, скільки ви заплатили за цей рік і з яких коштів? А це з оренди автомобілів, які вами були надані. А це виключно 15, 15а, 9 і 9а. Всі інші маршрути, які вам були надані, ви переганяєте за лізинг. А це порядку 15 тисяч гривень в день за оренду автомобілів», - каже Дячук.

Депутат зазначив, що директору підприємства варто було б представити для Волинської облдержадміністрації бізнес-план, а не «кляньчити грошей».

Зрештою, Рустам Дячук згадав про випадок, коли його не пустили на територію ЛПЕ, хоча згідно з законодавством депутат має право безперешкодно відвідувати підприємства.

«Ви маєте досвід не пускати депутата у приміщення. Хіба я вас маю попереджувати про свій прихід?» - зазначав Дячук.

Суперечка на підвищених тонах закінчилася тим, що Дячук пообіцяв поставити питання про доцільність перебування Грицанчука на займаній посаді і покинув кабінет. Зрештою, і директор ЛПЕ зауважив, що до свого чину довго йшов і вимагає до себе поваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грицанчук працює на ГОЛЄВУ щоб поскоріше збанкрутити ЛПЕ,іпередати ГОЛЄВИМ!!!
Відповісти
Гроблять підприємство навмисне,любому хто хоч трохи розбирається в економіці,з перших місяців роботи ЛПЕ з автобусами було зрозуміло, що робота йде в збиток!Підприємство роблять банкрутом! Під суд треба віддати Депутатів Які приймали рішення про придбання автобусів,Голову,та тодішнього директока Кубіцького!!!!
Відповісти
Не кажіть казок. Дячук працює спільно з рейдером Романом Бондаруком і хочуть собі хапанути кльові марщрути щоб потім продати. Дячуку і Бондаруку чхати хочеться на тролейбусне управління їм аби скинути непоступливого директора щоб самім керувати підприємством і хапанути його
Відповісти
Останні новини
Директор ЛПЕ змусив депутата покинути засідання комісії
23 липень, 2012, 09:30