Паралельний підрахунок виборів у Луцьку: перемагає Романюк

Паралельний підрахунок виборів у Луцьку: перемагає Романюк
За паралельним підрахунком голосів на посаду Луцького міського голови лідирує Микола Романюк.

Про це стало відомо у понеділок, 26 жовтня.

Журналіст Мирослав Ватащук на своїй сторінці у Facebook оприлюднив результати паралельного підрахунку голосів.

За попередньою інформацією, попередній підрахунок до Луцької міської ради виглядає таким чином: Укроп - 31,3%, БПП - 15,92%, Свобода - 11,38%, Самопоміч - 8,71%, Радикальна партія - 6,7%, Батьківщина - 6,63%, Народний контроль - 6,08%.

Боротьба ж за крісло мера виглядає таким чином: Микола Романюк (БПП) - 36,05%, Олександр Товстенюк (Укроп) - 31,3%, Сергій Кудрявцев (Свобода) - 8,05%, Павло Данильчук (Народний контроль) - 6,63%, Олена Голєва (Європейська партія) - 3,06%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як так? Усі гнали на Романюка, поливали його лайном, а зараз лідирує на місце мера- щось тут не так...
Відповісти
А я дивуюся ЯК ТАК можна голосувати тільки тому, що Палиця захотів?! Гіркий досвід мерства Шиби нічому луцький плебс не навчив?
Відповісти
ну не хочуть лучани жити в європейскому місті.хочуть і далі в лайні і обмані колишніх.дуже важко вилазити з болота.а все від того що виборці не цікавляться кандидатами.а голосують за того кого знають.по старинці.от і маєм.хай і далі будують палаци за наші кошти.совковий менталітет переміг.а мали шанс.я покидаю Батьківщину.не хочу з вами жити.
Відповісти
Які палаци, що ви мелете? Романюк будинок на Зміїнці купив 1996 року, жодної копійки Ваших, шановний, грошей не привласнивши.
http://www.volynnews.com/news/authority/de-zhyve-lutskyy-mer-i-khto-yoho-vidomi-susidy-infohrafika/
Працювати, чоловіче, треба, працювати. Ніде в світі майно, нажите працею, не є ганьбою власника.
Відповісти
Так само, напевне, купив як його син "Буратіно" .
Відповісти
І мене дивують такі результати, також неприемно і незрозуміло. Знов ,напевно, ігри........
Відповісти
Знову скотились у відстій...
Відповісти
Скажіть як змінити рабський світогляд наших людей? Загинули хлопці за європейські цінності.А виборці наплювали і знову крок назад.Як це образливо.Я думаю що це суцільне примітивне невігластво.Живуть одним днем не думаючи про внуків.І знов 4 роки стагнації.
Відповісти
Как так можно? Зачем выбирать старого человека который ничего не сделал для города, а только обворовывал его? Перспективка не ахти :(
Відповісти
Ти мабуть Луцьком не гуляєш, а десь пролітаєш рядом. Спустись на землю і подивись навколо. На ремонт доріг, дворів, мостів і шляхопроводів вкладено реконрдну суму грошей за весь час незалежності України, вперше була почищена річка Сапалаївка, яка колись була Жабалаївкої і стічною канавою, а також ставок в Тересно. Вперше за весь термін існування був реконструйований зоопарк. Відкритий садочок, скоро і школа. Чому це попередники не зробили?
Відповісти
Все правда, особливо зоопарк - всі ж знають що то пан романюк за особисті кошти реконструював! А шляхопроводи ремонтувати довелось бо в бетоні півметрові дірки утворились. Довелось би градоначальнику в об*їзд їздити.
Відповісти
Чому за свої гроші? Чому мер повинен робити для жителів міста за свої кошти? Зоопарк зробили за гроші бюджету міста, і за іноземні інвестиції.
Відповісти
А як можна голосувати за Товстенюка, який без Палиці просто НІХТО??!! Що зробив особисто він? Що зробив без тилу "палиця", хто його знає без свого покровителя? Розплющте очі, купують все і всіх. Хочете бути рабами??? Тоді давайте зразу Волинську область перейменуємо на Повіт Палиці. Людям кидають "кістку", а вони і за нею. Чим вам Луцьк не європейський, ви певно за його межі не виїжджали просто. Люди, чого вам бракує.
Відповісти
Бачу це в кошмарному сні як укроп до влади приходить. Ми завжди думаємо що от прийде хтось новий і зараз буде краще... Укроп стільки бабла вклав в ці вибори, а їх тепер треба відбивати назад. Хто критикую Романюка напевно точно не в Луцьку живе, все зрозуміло по його роботі, і по тому як місто змінилося!!! Тільки за нього!!!
Відповісти
Микола Романюк має послужний список, з яким не соромно дивитися в очі будь-якому європейському чи пострадянському політику, чи колезі-господарнику, чи громадському діячеві будь-якого рангу.
А з яким послужним списком поїхав би на будь-які переговори Товстенюк? Ставленик олігарха та й годі. А великий капітал, нажитий в сумнівний спосіб, в сучасній Європі є ганьбою. Думаю, що це не принесло б користі лучанам і не додало б іміджу нашому місту з давніми європейськими традиціями.
Відповісти
І правда досить багато за ці роки змінилось в кращу сторону в Луцьку, дороги і мости ремонтували як ніколи добре півтора року назад, почистили ставок в Теремно і т.д. Буде шкода якшо до влади прийдуть маріонетки олігархів! Кандидат який ніяких справ добрий і не зробив сам, лише під слоганом "Палиця"
Відповісти
а що романюк не ставленик олігарха? всіх продажних украінців з перемогою! це діагноз?
Відповісти
Останні новини
Паралельний підрахунок виборів у Луцьку: перемагає Романюк
26 жовтень, 2015, 02:05