Попередні підсумки місцевих виборів на Волині

Попередні підсумки місцевих виборів на Волині
Станом на 17:45 до ТВК надійшли документи з 12-ти виборчих дільниць Луцька.

Отже, попередні дані в міську раду:
"УКРОП" – 30, 64%,
БПП "Солідарність" – 17,49%,
ВО "Свобода" – 9,7%,
"Самопоміч" – 9%,
"Народний Контроль"- 6,48%.

По області в трійці лідерів:
"УКРОП" – 23 082 голосів виборців,
на другому місці розташувався БПП "Солідарність" – 7 800,
ВО "Свобода" – 7 300.

На виборах Луцького міського голови до другого туру виходять чинний мер, представник БПП Микола Романюк та висуванець «Укропа» Олександр Товстенюк. Станом на 17:45 Микола Романюк "вирвався" вперед із результатом 40,07%, в Олександра Товстенюка – 32, 7%.

Нагадаємо, за попередніми результатами голосування, мером Нововолинська знову стане Віктор Сапожніков.

А за попередніми даними Володимир-Волинської ТВК, серед кандидатів на посаду міського голови із розривом більше ніж у дві тисячі голосів впевнено лідирує представник політичної партії БПП “Солідарність” Петро Саганюк.

Нагадаємо, на Волині також обрали голів перших об’єднаних громад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за люди... Ковтнете ви ще з тою "Свободою"! Мало вам того, що в Україні робиться, а вони все замутили, а інші як бар...и повелись... От тепер і маємо "неньку"! Мало? Ще наголосували - ну тримайте і не плачтесь!!!
Відповісти
А Ви пропонуєте за КАКАдеміка Карпюка голосувати? Тільки "Свобода" Вітів патріот.
Відповісти
Так, Вітів - патріот, а такі, як екс-зубник Мельник - лише дискредитують партію
Відповісти
Правильно ти сказав про "ковтнете". Тільки це про таких як ти мова. Свобода єдина здатна чинити справжній опір внутрішнім ворогам України - комунякам, ригам, олігархам і іншій нечисті.
Відповісти
Крім перерахованих "Свободу" треба віднести саме до іншої нечисті, яка насправді сьогодні підіграє Путіну. Але такі засліплені націоналізмом миколи цього не лише не бачать, але й не хочуть бачити у своєму ультранаціоналістичному пориві. "Свобода" нанесла і ще нанесе, я в тому впевнений, Україні більше шкоди, ніж Яник зі своєю клмандою.
Відповісти
йшов сьогодні через Театральну площу і проходячи біля дошки з фотографіями загиблих стало стидно за усю Україну за Усіх українців, загинули патріоти, а ми і далі в гамні, повилазили різні укропи, палиці, старі мери, кернеси, ряжені атовці, професори хабарники, дауни ректори, якісь циркові партії і і блоки... невже усе даремно?
Мабуть так, тікайте хто має розум з цієї країни ніколи тут не буде толку. Мені стидно тут жити і дивитися на фото загиблих даремно, ми не варті того щоб тут ходити.... МИ УКРАЇНЦІ УСІ БИДЛО як і те що живе до самого Владивостоку
Відповісти
Нажаль ви правду говорите, соромно за тупий народ
Відповісти
Пропоную простіший вихід-оголосити війну Польщі чи Литві,а через 5 хв. здатися в полон.І не потрібно нікуди тікати.
Відповісти
За ВО "Батьківщина"забули, вона в трійці лідерів
Відповісти
Як голосуємо, там маємо. Дивишся на це все і серце крається...... Люди живуть одним днем, вони не думають, що буде завтра, як будуть жити їхні діти. Кого ми вибираємо..... Хто знову йде до влади. Невже люди такі необізнані..... Мені здається, що ми просто " стадо телят", якими маніпулюють люди іншої нації. Зверніть увагу, это стоїть біля витоку партій, євреї. А ми українці за 200-300 грн., не знаю, точно, продаємося. Мене результати просто вражають. Ніколи нам не вирватися з цієї діри, нажаль
Відповісти
свободу на вилла
Відповісти
інтелектуал, професіонал, працелюб і дуже патрійота...
Відповісти
Знову бабусі й дідусі, як основна маса виборців, вибрали популістів і воров.Ті, хто реально створює ВВП, наповнює бюджет, основні платники податків, тобто дорослі працюючі люди розуміють, що під новими назвами партій - ті ж особистості, які знову рвуться до годівниці.Хоча "особистості" тут не підходить, швидше звичайні шахраї-пристосуванці.
Відповісти
нерозказують бо якщо регіонал то це тільки додає йому честі добре що хоч ви сказали обовязково проголосую за нього
Відповісти
Не зрозумів, а де Батьківщина?
Відповісти
Треба ходити на вибори і голосувати, особливо молоді, а не надіятись на пенсіонерів, яким наобіцяли примарне зниження тарифів. Треба вчитись відповідати за свої дії, а не сидіти на канапі і скиглити про"все пропало".
Відповісти