Працівники МНС спілкувались з волинськими відпочивальниками. ФОТО

Працівники МНС спілкувались з волинськими відпочивальниками. ФОТО
Працівники МНС провели роз’яснювальну роботу з населенням на найбільших озерах у Старовижівському та Шацькому районах – Світязі і Пісочному.

Про це йдеться на сайті ТУ МНС у Волинській області.

З метою попередження та запобігання загибелі людей на воді волинські рятувальники 19-20 липня провели навчання більше 200 громадян щодо правил безпечної поведінки біля водойм. Під час рейду вони роздали понад півтисячі листівок і пам’яток з рекомендованими діями на випадок надзвичайної події та порядком надання першої медичної допомоги потерпілим.

Рятувальники спілкувались з громадянами не тільки на облаштованих місцях для купання, але й побували на так званих «диких» пляжах.

Здійснивши соціологічне опитування відпочиваючих щодо того, чи знають вони правила особистої безпеки на воді, рятувальники з’ясували, що більшість дорослих знають правила безпечного відпочинку і вчать цього своїх дітей. Натомість, підлітки та молоді компанії часто ігнорують правила особистої безпеки, купаються у недозволених місцях і зізнаються, що інколи поводяться на воді самовпевнено. З такими відпочивальниками МНСники провели профілактичні бесіди.

ТУ МНС у Волинській області повідомляє, що подібні заходи будуть продовжуватись спільно з представниками органів місцевої влади та ЗМІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Працівники МНС спілкувались з волинськими відпочивальниками. ФОТО
23 липень, 2012, 16:43