«Автопарксервіс» отримає ще одну парковку

«Автопарксервіс» отримає ще одну парковку
Землю для обслуговування денних парковок автомобілів на вулиці Карпенка-Карого, 1а хочуть запропонувати надати КП «Автопарксервіс», бо нинішній орендар використовує їх не за призначенням.

Таке рішення 23 липня рекомендувала ухвалити постійна депутатська комісія з питань земельних відносин та земельного кадастру.

До цього часу землю орендувало приватне підприємство «Виробничо-комерційна фірма «Домінанта». З огляду на те, що термін оренди у них закінчується, підприємство звернулося до міськради з клопотанням продовжити договір на 5 років. Мова йде про земельну ділянку загальною площею 0,2100 гектарів.

Однак, як зазначив голова комісії депутат Володимир Никитюк, на парковці працюють якісь інші підприємці, а не фірма «Домінанта».

Його підтримав депутат Андрій Козюра, зазначивши, що знайти чек з зазначенням саме «Домінанти», як компанії, що збирає гроші за послуги парковки – важко. Відтак, Козюра запропонував запропонувати КП «Автопарксервіс» обслуговувати цю парковку.

«Відмовити у зв’язку з тим, що вони не використовують земельну ділянку за призначенням і запропонувати «Автопарксервіс», - резюмував Володимир Никитюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Автопарксервіс» отримає ще одну парковку
23 липень, 2012, 17:43