Обікрав квартиру – посадили на 5 років

Обікрав квартиру – посадили на 5 років
За квартирну крадіжку і втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність Луцький міськрайонний суд засудив волинянина до п’яти років позбавлення волі.

Про це пише СЗГ УМВС України у Волинській області.

Після спільного розпивання спиртного із 17-річною дівчиною чоловік із кримінальним минулим запропонував їй піти на злочин. Вона у школі мала взяти у будь-якого учня ключі від квартири і передати йому для виготовлення дублікату. Бажання легкої наживи змусило дівчину погодитись.

На перерві, ніби жартома, вона взяла ключі з кишені штанів свого однокласника. Після виготовлення дублікату – ключі повернули власнику.

Через декілька днів крадій пішов на «діло». З квартири чоловік викрав цифровий фотоапарат, який згодом і продав. Виручені гроші потратив на власні потреби, не поділившись з напарницею.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.185 (Краджіка) та ч.1 ст.304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) КК України.

Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив чоловіка до п’яти років позбавлення волі. Неповнолітня отримала рік умовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Обікрав квартиру – посадили на 5 років
24 липень, 2012, 13:23