Кожевніков сумнівається, що його лишать на посаді

Кожевніков сумнівається, що його лишать на посаді
30 грудня 2011 року остаточно ліквідують Управління у справах захисту прав споживачів у Волинській області. Замість нього почне діяти Державна інспекція з питань захисту прав споживачів, яка здійснюватиме також державний нагляд за великими підприємствами та виробництвами.

Цю інформацію підтвердив 26 грудня керівник управління Геннадій Кожевніков.

Нагадаємо, що указ президента «Про Положення про Державну інспекцію України з питань захисту прав споживачів» був підписаний у квітні 2011 року. Постанова КабМіну про утворення територіальних органів Державної інспекції з питань захисту прав споживачів була датована 29 червня 2011 року.

Кожевніков пояснив, що Держспоживінспекція у Волинській області суміщатиме функції як управління у справах захисту прав споживачів, так і державного нагляду. Тобто контролюватиме додержання законодавства про захист прав споживачів, законодавства про рекламу, здійснюватиме ринковий нагляд, держнагляд за додержанням технічних регламентів, стандартів, норм, правил тощо.

«Різниця велика, адже держнагляд передбачає нагляд і за великими підприємствами, такими як заводи, виробництва. Цим займалися «держстандарти» колись. Захист споживачів залишається таким як був, штати не змінюються. Єдине, що зменшиться кількість працівників, які будуть безпосередньо обслуговувати захист прав споживачів», - пояснив Кожевніков.

Повноцінно скаржитися вже в Інспекцію можна буде з 1 січня 2012 року. А з 15 грудня і до кінця місяця в управлінні рекомендують споживачам скаржитися безпосередньо до господарюючого суб’єкта, послугами яких вони невдоволені.

Якщо ж питання не вирішується – з 1 січня почне діяти Інспекція і скарги можна направляти туди.

Геннадій Кожевніков каже, що сумнівається в тому, що буде начальником інспекції у Волинській області. Він каже, що закінчує роботу в управлінні як начальник, але «хоче відпочити від того всього». Адже свою посаду займав протягом 15 років.

«Мене подавав губернатор. Але там є і інші прізвища. Поки що є тимчасово виконуючий обов’язки (Держінспекції, - ред.. ) Ігор Соколов. Але т.в.о. – це нічого не значить. Питання стоїть відкритим», - каже Кожевніков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожевніков став начальником завдяки його гаслам 90-х років типу "Ганьба!" і "Геть!". Клімчуку набридло цілодобове гавкання цього "демократа", захриплого від згаданих гасел і останній кинув йому кістку. Так роблять, щоб собака не гарчала. Собака лає, а караван йде, проте це лаяння трохи ріже слух і відволікає увагу. Результат не забарився: Гарчання вже немає 15 років, доки Кожевніков гризе цю кістку. А там побачимо, казав сліпий...
Відповісти
Це ж треба - таку фотку на таку новину ;)))
Відповісти
До перого грудня не звертатися? А типу раніше прям усі так зверталися, і усім так та контора допомагала. Типові чинуші сиділи, штани протирали, хабарі брали. реальної допомоги - ноль
Відповісти
Кожевніков-політична хвойда
Відповісти
Останні новини
Кожевніков сумнівається, що його лишать на посаді
26 грудень, 2011, 17:04