Молодіжка «Волині» розгромила львіський клуб

Молодіжка «Волині» розгромила львіський клуб
24 липня молодіжка луцької "Волині" зіграла поєдинок на навчально-тренувальній базі у Дачному товариський поєдинок із командою ФК "Богун" з міста Броди.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Дубль провів два тайми із різними складами, адже керівництво команди мало намір переглянути як гравців "основи" молодіжки, так і багатьох ймовірних новачків, які претендують на дозаявлення. Крім того, у другому таймі за лучан зіграли Олександр Пищур та Майкон, яким також надано ігрову практику. На заміну також вийшов Василь Жук, який відновлюється після травми.

У першому таймі "Волинь-М" грала у такому складі: Ширай, Карасюк, Циркуненко, Никитюк, Луценко, Мучак, Ямполь, Щедрий, Коблюк, Марковець, Подригуля.

Молодь "хрестоносців" відразу взялася за справу і вже у дебюті гри відзначився Тарас Коблюк, який замкнув головою хорошу подачу Артема Щедрого. "Волинь" повністю володіла ініціативою і гості нечасто переходили середину поля. Як наслідок, до кінця першого тайму Марковець, Мучак (з пенальті) і Подригуля зробили рахунок 4:0 на користь господарів.

На другий тайм у складі лучан вийшли: Бондаренко, Малик, Малецький, Заторецький, Булига, Хомченко (Жук), Демяненко, Коломієць, Мельничук, Пищур, Майкон.

Атакувальна гра "Волині" дещо розлагодилася, але їм таки вдалося принаймні пять разів "розстрілювати" кіпера з Бродів впритул. Забити вдалося тільки Пищуру та Майкону (з пенальті). 6:0 - впевнена перемога у контрольному поєдинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.