У Луцьку відбулася «Осінь гідності 2.0». ФОТО

У Луцьку відбулася «Осінь гідності 2.0». ФОТО
З нагоди Дня української писемності та мови у четвер, 5 листопада, у Волинській обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки пройшов літературно-акустичний вечір «Осінь гідності 2.0».

Його організатори - активісти ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Під час заходу українські популярні та власні пісні виконали молоді луцькі гурти «спад'Ок», «9 нота», виконавиці Анастасія Матюшко, Дар'я Глушенко. Також молоді автори Ксенія Вдячна, Любава Казмірчук, Наталія Зеленко прочитали власні поезії. Своїм виступом вразив глядачів аматорський театр «Вперше».

«Вирішили провести такий літературно-акустичний вечір до Дня української писемності та мови, бо у Луцьку насправді є багато талановитих людей, які пишуть вірші, співають, є чудові дівчата, Наталя і Ксенія, в них взагалі свій аматорський театр. Ми з ними проводили деякі акції раніше. От вони запропонували, давайте зберемося, поспіваємо патріотичних українських пісень, згадаємо майданівські посиденьки, те, що було біля майданівської бочки. У нас ще буде одна подібна вечірка, теж присвячена Дню української писемності та мови, але поза межами біблітеки, це трохи згодом», - розповіла один із організаторів заходу, голова громадської організації «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак.

За її словами, активісти і надалі планують збирати так молодь, по-перше, це корисно, бо молоді лучани інколи не мають себе куди діти, не має майданчика, де виступати, по-друге, це розвиває молодіжну культуру Луцька.

"Подивимося на фітбек від учасників та глядачів, і будемо далі вирішувати, наскільки часто та у якому форматі будемо надалі збиратися", - підсмувала Юлія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже гарно і креативно. Молодці!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбулася «Осінь гідності 2.0». ФОТО
06 листопад, 2015, 14:59