Заява Волинської КО Народного Руху України про підтримку Олександра Товстенюка на посаду мера Луцька*

Заява Волинської КО Народного Руху України про підтримку Олександра Товстенюка на посаду мера Луцька*
Шановні лучани!

Ми стали свідками того, як порошенківська влада намагається знищити своїх політичних опонентів.

Влада, яка обіцяла покарати тих, хто нехтував цінностями Майдану Гідності і вбивав наших патріотів. Влада, яка на вірі людей у зміни та краще майбутнє України, для наших дітей, сіла у чиновницькі крісла найвищих посад в Україні.

Сьогодні ця влада усіма силами намагається втримати свої важелі впливу, розпочинаючи від маленьких сіл і закінчуючи посадою Президента. Тому цілком логічно, що і в Луцьку Блок Петра Порошенка «Солідарність» висунув на міського голову свого кандидата – людину, яка в політиці, розпочинаючи з комсомольських часів.

Народний Рух України як державотворча політична сила підтримує на виборах Луцького міського голови кандидата від політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» голову правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександра Товстенюка.

Бачення розвитку Луцька Олександром Товстенюком, викладене у його програмі кандидата на посаду міського голови, відповідає нашому баченню розвитку серця Волині. Багато програмних засад – це ті основи, на яких ми також бачимо будівництво нашого міста. Це стосується зокрема відновлення місцевого виробництва, створення нових робочих місць, подолання корупції, припинення незаконних забудов, махінацій із землею, відновлення інфраструктури та вирішення багатьох інших проблем.

РУХ – політична організація, і віддаючи перевагу тій чи іншій кандидатурі ми беремо на себе відповідальність за це рішення перед лучанами. Ми не можемо залишатися осторонь майбутнього міста, і спокійно спостерігати за тим, як провладна партія намагається і далі втримати владу в місті, «проштовхуючи» на мера свою людину з комуністичним минулим.

На нашу думку, Олександр Товстенюк – молодий незаангажований політик, який зарекомендував себе як ефективний менеджер у сфері бізнесу та як успішний керівник фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», людину, яка робить значний внесок у розвиток та розбудову Луцька.

15 листопада 2015 року – другий тур виборів Луцького міського голови.

РУХ разом з іншими національно-демократичними силами вірить і закликає лучан дати шанс Олександру Товстенюку зробити місто кращим.


Дмитро Климук,
голова Волинської крайової організації

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ми підтримуємо. І Рух і Товстенюка. Молоді і вельми порядні хлопці. Не пропиті, не продажні, хочуть і вміють працювати. Треба довірити місто. Хватить перманетної брехні та показухи.
Відповісти
Останні новини
Заява Волинської КО Народного Руху України про підтримку Олександра Товстенюка на посаду мера Луцька*
09 листопад, 2015, 17:00