Класний керівник ковельської школи заперечує побиття своєї учениці

Класний керівник ковельської школи заперечує побиття своєї учениці
У місті Ковелі жорстоко побили шестикласницю.

Нагадаємо, у Ковельській школі №2 траписвя інцидент: у соціальній мережі з'явився допис про те, що однокласники жорстоко познущалися з дівчинки. Спочатку її знімали на відео у туалеті, а потім побили.

Мама шестикласниці звернулася у міліцію. Правоохоронці порушили кримінальне провадження.

«Вони хочуть зробити крайньою і винною мою дитину, але факт залишається фактом: моя дитина в лікарні… Перший раз її вдарили на уроці. Потім вже після закінчення уроків у них була одна сутичка в класі, а потім інша - при виході із школи на сходах», - розповіла мама у телефонному коментарі.

Не зважаючи на те, що факт побиття підтвердили у міліції, керівник проблемного класу Ольга Савчук категорично заперечує, що дитина постраждала на території навчального закладу і навіть те, що її побили однокласники: «Це абсолютно неправда. Не було прецеденту».

Педагог стверджує, що дівчинка впала і значних тілесних ушкоджень немає – лише подряпини, щоправда, де саме впала, Ольга Савчук не уточнила. Також учителька відзначила, що дитина навіть не перебуває у медичному закладі.

Тим часом мама дівчинки повідомила, що під час розмови з нами якраз знаходиться з дочкою у лікарні: «Моя дитина лежить з діагнозом струс мозку та черепно-мозкова травма».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ті вчителі такі п...зюки? Сволоч, а не класний керівник! Люстрацію треба було починати з вчительок і медиків! Щоб з тією...ю стався якийсь прецендент і її навіть б...ть не шукали!
Відповісти
сволоч. на палю гидоту.
Відповісти
вчительку чи лікаря звичайно простійше втоптати у бруд.Цеж не суддя чи депутат .Хай відгрібуть за всіх вашого благородного гніву.А вам того ж ЩО ВИ ЛЮДЯМ БАЖАЄТЕ!
Відповісти
О! Справжні педагогічні прокльони!!! Ще яйця повикачуйте))) Я за справедливе покарання цієї недо-вчительки, вона заслужила мінімум догану з подальшим звільненням. А як буде тероризувати дітей, то може так трапитись, що у декого з батьків не вистачить витримки судитися з нею і її справді, по закону причинно-наслідкового зв'язку, після самосуду ніхто не захоче шукати. А прокльони свої собі назад заберіть, на багато поколінь.
Відповісти
Ви знаєте, нажаль це в багатьох школах так.Діти жорстокі, батьки та вчителі байдужі.Потрібно з цією проблемою боротись.Я б судила цього класного керівника та батьків тих дітей які знущалися над дитиною!
Відповісти
А на мою думку, у класної керівнички не все добре або з головою, або з совістю?
Відповісти
Класний керівник - сестра тієї вчительки ,на уроці якої все почалося
Відповісти
Батьки дітей 2шк.Не будьте байдужими відгукніться.Не вже деректор і вчителі 2шк не заслужили слів вдячності і поваги.Я мама одного з учнів 6класу мій молодший син також ходить до цієї школи,чоловік також закінчив цю чудову школу.В нас прекрасні вчителі молодших класів,які віддають всі свої сили,знання,любов нашим дітям.Висококваліфіковані спеціалісти стаарших класів.Деректор школи за короткий час зробив незліченну кількість ремонтів,вирішив земельні питання навколо школи.Ольга Петрівна низький уклін Вам за ваше терпіння,за ваші дзвінки в не робочий час.Коли Ви переживаєте за успішність кожної дитини,за поведінку кожного учня.І коли батьки не чують,або ще гірше не хочуть чути вчителя,в чому вчительська вина????????Друга школо,6клас ви не агресивні діти!!!Ви чудові,добродушні співчутливі і найкращі.Дякую за знання моїх дітей деректору Ткачуку Ігорю Олеговичу і всьому шкільному колективу!!
Відповісти
І вам щира подяка за ваших дітей і розуміння ситуації
Відповісти
Нафіг таку "вчительку".
Відповісти
Останні новини
Класний керівник ковельської школи заперечує побиття своєї учениці
09 листопад, 2015, 18:01