Ковельчанам піднімуть тарифи на житлово-комунальні послуги

Ковельчанам піднімуть тарифи на житлово-комунальні послуги
У Ковельській мерії заговорили про неминуче підняття тарифів на житлово-комунальні послуги, зокрема, за послуги, які надають населенню жеки.

Про це повідомляє Про Ковель.

Керівники цих комунальних підприємств (РЖКП-1 і 2) кажуть, що нинішні розцінки вже не відповідають дійсності: нещодавнє підняття рівня мінімальної заробітної плати, зростання вартості електроенергії, здорожчання запчастини тощо – все це, безумовно, впливає на вартість комунальних послуг.

Тому в міськвиконкомі вже дійшли порозуміння щодо перегляду «застарілих» розцінок для жеків. Тут чекають від керівників цих комунальних підприємств пропозицій та клопотань щодо нових цифр.

Наразі комунальники ще й стривожені ситуацією у сфері субсидій. Вони твердять, що держава людям активно призначає цей вид допомоги, але забуває перераховувати кошти, виділені на субсидії, на рахунки комунальних підприємств. Таким чином комуналка, яка й так ледве жевріє, втрачають значні суми грошей і не може повноцінно виконувати взяті на себе зобов’язання щодо обслуговування населення, підприємств, організацій, установ. У Ковельському міськвиконкомі дуже схвильовані даною ситуацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКП, тарифи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як же це в'яжеться з боротьбою Тимошенко за зниження тарифів? Чи ковельськф БЮТівці про це не знають?
Відповісти