Волинський нардеп просить Авакова не ліквідовувати ДАІ в Нововолинську. ДОКУМЕНТ

Волинський нардеп просить Авакова не ліквідовувати ДАІ в Нововолинську. ДОКУМЕНТ
За інформацією, якою володіє народний депутат Ігор Гузь, причиною ліквідації Центру ДАІ 0703 є реорганізація Міністерства внутрішніх справ України. Таким чином, на території Волинської області будуть функціонувати тільки чотири відповідні підрозділи у містах Луцьк, Ковель, Камінь-Каширський та Горохів.

Народний депутат вважає, що ця ситуація є зовсім неприйнятною. Також вона може створити соціальну напругу у регіоні, інформує прес-служба депутата.

"На 13 листопада 2015 року у шахтарському місті вже заплановані акції протесту проти припинення роботи Центру ДАІ 0703 у Нововолинську", - йдеться у повідомленні.

Центр Державтоінспекції 0703 обслуговує міста Нововолинськ та Володимир-Волинський, а також Іваничівський та Володимир-Волинський райони. Ці населені пункти є прикордонними.

Через їх територію транзитно рухається велика кількість автомобілів у країни Євросоюзу.

"Припинення роботи Центру ДАІ 0703 у Нововолинську суттєво погіршить і фінансове становище жителів регіону. Для того, щоб перереєструвати транспортний засіб, або купити-продати авто, водіям доведеться долати великі відстані у сусідні райони. Відповідно, доведеться витрачати і велику кількість коштів на такі поїздки. Також це призведе і до того, що організаційні питання із переоформленням автомобілів триватимуть значно довше, аніж зазвичай. Зі слів народного депутата Ігоря Гузя, прининення діяльності центру з роботи транспортних засобів призведе до скарг і незадоволення мешканців регіону", - вважає нардеп.

Народний депутат Ігор Гузь у четвер, 12 листопада, надіслав депутатське звернення Міністру внутрішніх справ Авакову Арсену Борисовичу із проханням не ліквідовувати Центр Державтоінспекції 0703 у Нововолинську. Також Ігор Володимирович закликав Арсена Авакова забезпечити безперебійну роботу Центру ДАІ до створення нової відповідної структури, яка після реформування МВС слідкуватиме за порядком на автошляхах.

Нагадаємо, у зв'язку з припиненням роботи Центру ДАІ 0703 в Нововолинську 13 листопада пройдуть акції протесту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже і туди суне свого носа ПідГузник
Відповісти
гузятина сделай для селян что то путевое!!!
Відповісти
лиш для свого карману..а з МРЕО і гонщиків Лпаін може мзду зібрати і все буде ок...Та нащо нам скореження хабарників та ліківдація схем якщо 1 100000 тис. людину це збагачує..
Відповісти
Гузь!, а хто це?
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп просить Авакова не ліквідовувати ДАІ в Нововолинську. ДОКУМЕНТ
12 листопад, 2015, 12:23