Романюк системно та цілеспрямовано веде Луцьк у Європу, - заслужений журналіст України Євген Хотимчук*

Романюк системно та цілеспрямовано веде Луцьк у Європу, - заслужений журналіст України Євген Хотимчук*
У фінал передвиборної гонки на посаду мера Луцька вийшли Микола Романюк та Олександр Товстенюк.

Першого я знаю більше тридцяти років як толкового чоловіка, колишнього успішного керівника Волинського відділення «ПриватБанку». По-моєму, і мер він досить непоганий: навів порядок у місті, дороги зробив хороші, людей чує. Одна тітка мені заперечила, що теплої води влітку не дає. «Та ще й нужники де треба не поставив», – додав я.

А якщо постаратися, то ще чимало можна знайти недоліків у роботі луцького мера. Але треба визнати, що Романюк системно та цілеспрямовано веде Луцьк у Європу, знаходить можливості, контакти, інвестиції, які до нас ідуть. А головне, Микола Романюк – порядна людина, я ручаюся за нього, як за самого себе.

Зрештою, нічого поганого не можу сказати й про Товстенюка: симпатичний, молодий чоловік.

– Але що він доброго зробив для Луцька? – запитує у мене колега.

– Ну, файно керує фондом Палиці, – пояснюю.

– От-от, я й хочу сказати, що керувати чиїмись готовенькими грішми набагато легше, як робити щось самому. Може, скажеш, що він щось збудував чи фірму якусь створив і розкрутив, власноруч заробив мільйони? Щось я не чув. Твій Товстенюк – Нуль без Палиці!

– Ну ти вже занадто, – намагаюся утихомирити запал співбесідника.

– Я нічого не маю проти його начальника, – доказує товариш. – Але ж вести у керівники міста людину, котру ніхто не знає, на що він здатний, яка у нього сім’я, яка віра, а тепер розказує, що він зробить для лучан, як Палиця за ручку приведе до влади, принаймні не солідно.

– Але ж Ігор Петрович справді поважна людина.

– А хто заперечує? – знову колега. – Тяжкою працею він заробив мільйони. Але чому сам не йде в мери? Хай би сидів собі у Швейцарії та керував Луцьком, їй-бо, толку було би більше. Я ж буду голосувати за Миколу Романюка, надійного, толкового господаря. І нікому не піддамся й не продамся, як дехто це робить.

– Та мене і переконувати не треба. Я давно за Миколу Романюка.

Євген ХОТИМЧУК, Заслужений журналіст України, шеф-редактор газети «Вісник+К»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До правди Луцького міського голови Миколи Романюка
перед виборами.
О правдо, мусиш ти
на виборах змогти,
осилити, здолати,
розбити і зламати,
подужати, повергти
і вкотре бути зверху...
Коротше, мусиш ти
брехню перемогти.
Відповісти
Романюк нормальний дядько. А от Гунчика пора вже на вилах виносити. Вганяє область в нікуди. А біди вже скільки наробив людям. А махінацій... Як перестануть його зверху крити і це все наверх вилізе...
Відповісти
ДА ВЖЕ МИ В Ж.. I А НЕ В ЕВРОПI ,,ВОДОКАНАЛ I ЛУЦЬКТЕПОО ПРОДАВ РОМАНЮК I СКОРО БУДЕ ЕВРОПА.
Відповісти
Підтримую колег. 15 листопада правда переможе, головою міста залишиться чинний голова, а бруд, яким захлинаються його опоненти, буде змитий в унітаз місцевої історії. Шкода, що не разом з опонентами. А колегам-опонентам (важко й колегами назвати), з так званих видань Палиці скажу: перестаньте вчити людей ненависті. Я не сумніваюсь, що головою міста буде Микола Романюк, тому прошу на майбутнє, звертаюсь до усіх без виключення журналістів, блогерів, медівників, які «служать» в приватних ЗМІ, які мають пряме відношення до розкручування хвилі ненависті до усього навколишнього світу: хлоп’ята і дівчата, зав’язуйте! Перестаньте вчити людей ненависті один до іншого. Це – не агітація. Це ненависть і бруд. Ви перетворили пресу в сільський нужник. Я знаю ціну жебрацькому журналістському гонорару, я знаю, що ви повинні годувати своїх дітей і себе. Але є межа, за якою будь-який гонорар перестає працювати. Рукописи не горять. На жаль. В вік інтернету кожне ім’я в титрах, кожен підпис і псевдопідпис під публікаціями, кожне обличчя на екрані навічно залишається вкарбованим в залізобетон Гугла і Ютуба. Які б палиці і товстенюки не платили б вам гонорарів, скільки б не платили, під публікаціями стоїть ваша честь і совість. Вас будуть читати ваші діти, онуки і правнуки. Тому не грайтеся словом - грізною зброєю масового ураження.
Відповісти
Що ви мелете молодь повинна йти вперед а не стрий дід який мислить минулим..наше місто скільки заборговало...води гарячоі не було пів року змусили людей боллєри купити ви в Романюка запитайте чи в нього води не було...що він зі свого кармана зробив а Палиця умнічка хворим діткам помагає..садочкам...школам...лікарням
Відповісти
Проголосую тільки за того кандидата який живе по християнськи, шанує закони Божі і який знайде сміливість виступити проти новацій в трудовому законодавстві де держава вважає нормальними осіб з нетрадиційною орієнтацією.
Відповісти
Останні новини
Романюк системно та цілеспрямовано веде Луцьк у Європу, - заслужений журналіст України Євген Хотимчук*
13 листопад, 2015, 09:00