Такі молоді люди вселяють надію, - єпископ Олег Ведмеденко про кандидата у мери Луцька. ВІДЕО*

Такі молоді люди вселяють надію, - єпископ Олег Ведмеденко про кандидата у мери Луцька. ВІДЕО*
Єпископ Олег Ведмеденко ніколи не закликав голосувати за якусь політичну силу чи кандидата.

«Ніколи такого не було, щоб закликав голосувати за когось, агітував, я священик, а церква відділена від політики, і це абсолютно правильно. Задача церкви не займатися політикою, але навчати політиків - духовних законів, світобудови, законів милосердя, розвитку духу людського - тих законів, знання яких дають внутрішню свободу», – розмірковує єпископ.

Щодо виборів у Луцьку, священик впевнений, що два кандидати абсолютно достойні. Але з Миколою Романюком особисто священик не знайомий, а от знайомство із Олександром Товстенюком приємно його вразило.

«Для мене як для священика важливий внутрішній світ людини. Брат Олександр показав себе людиною духовною, не просто віруючою. Віруючих сьогодні багато, а мало вірних, - сказано в писанні. Є багато людей, які знають про Бога, але мало тих, які знають Бога. От в мене склалося враження, що Олександр саме знає Бога. Він з духовної сім’ї, і це відчувається в бесіді», - зазначив єпископ.

«На фоні нігілізму молоді, який ми спостерігаємо, втраченого у сенсі духовності покоління, отакі молоді люди вселяють надію. Якщо такі люди будуть входити у владу, певна річ, це вселяє надію», – підсумував священик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже в Києві був,теє то як його, мером справжній віруючий брат, а ми тут, по ходу, всі атеїсти !!! Скільки з тими братами не стикалися крім себе і своїх нікого не бачать,і думають в основному за свою вигоду,крапка.
Відповісти
Останні новини
Такі молоді люди вселяють надію, - єпископ Олег Ведмеденко про кандидата у мери Луцька. ВІДЕО*
12 листопад, 2015, 18:32