На Волині затримали організоване угруповання контрабандистів бурштину

На Волині затримали організоване угруповання контрабандистів бурштину
У Луцькому районі затримали одинадцять членів організованого угруповання, що займалося протиправним видобутком, скупкою та контрабандою бурштину.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

У зловмисників, мешканців Волинської, Рівненської областей та Києва, вилучено двадцять два кілограми обробленого, високофракційного бурштину.

За оцінками експертів, вартість сонячного каміння на "чорному ринку" перевищує три мільйони гривень. Правоохоронці також конфіскували п’ять автомобілів та понад 400 тисяч гривень.

Слідчим відділом Управління СБУ у Волинській області розпочато
кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших членів організованого угруповання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що? Напишіть, що буде з цим бурштином, автівками та затриманими через місяць!!!!....а я вам скажу! - бурштин буде повернуто, автівки теж, а затримані і надалі будуть здійснювати протиправні дії відповідальність за які майже відсутня!!!! ЧЕРГОВИЙ ДЕШЕВИЙ ПІАР ВІД СБУ!!!! Задіяли спецназ...автомати, бронежилети....проти кого??? Вони там що озброєні були???? Такі операції може проводити звичайний дільничий ....ПОЗОРИЩЕ!!! А зате як звучить - ЗАТРИМАЛИ ОЗУ!)))
Відповісти
Щоб ви знали, спецназ, автомати, бронежилети не піар. Там мінімум у кожного автомат, у а автомобілі беруть гнилі, аби на ходу, номери перекручують з інших, аби лишень на ходу.
Відповісти
ч.2 ст.240 КК України - Порушення встановлених правил використання надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи довкілля, а також незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення -

караються штрафом від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. .... І що ви людям голову морочить своєю брехнею!!!!!???? Де тут ВИДОБУВАННЯ ????? На трасі, біля луцька???????!!!!
Відповісти
У Луцькому районі?????!!!!! Є місця???? Де?????
Відповісти
Маяки)))
Відповісти
То все "Каганат Коломойського" ! В Луцьку контрабандою , безсовісні , займались ...
Відповісти
А чо вони лежать?
Втомились?
Відповісти
Це був цирк "шапіто"
Відповісти
То одна приватна компанія не поділилась з іншою компаніею теж приватною. Через тиждень максимум все устаканиться. Заохочені отримають преміальні, не заохочені полиняють на гроши. І все кіна мне будє.
Відповісти
Останні новини
На Волині затримали організоване угруповання контрабандистів бурштину
14 листопад, 2015, 19:13