У Луцьку буде свій «Діснейленд»

У Луцьку буде свій «Діснейленд»
Поблизу фонтанів на вулиці Глушець в Луцьку діятиме дитяче ігрове містечко «Луцький Діснейленд».

Відповідне рішення прийняли 26 липня на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як повідомила виконувач обов’язків начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, у мерію звернулася підприємець Алла Рожанська з проханням розмістити групу літніх торгових майданчиків і дитяче ігрове містечко, яке матиме назву «Луцький Діснейленд».

Члени виконкому не мали заперечень і проголосували за. Натомість підприємця зобов’язали навести лад на території та підтримувати там порядок, встановити урни для сміття, оздобити об’єкти квітковими композиціями, облаштувати освітлення тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коли буде відкриття?
Відповісти
як тільки палатки поставлять та пиво закуплять одразу ж і відкриття.
Відповісти
А цікаво, А.Р. вже не директор "Мадагаскару" ,а підприємець?
Відповісти
та це ж колишній директор кафе "Мадагаскар",яка зіпсувала славу цього закладу,на скільки я знаю,її звільнили з великим скандалом,через те,що вона користувалась грошима власників.на щастя,там зараз новий директор
Відповісти
Для Рожанськой це все піар, мабуть знову в депутати, минулого разу не пройшла. Тепер не директор Мадагаскару? Сподіваюся, там все зміниться, був просто жах, коли я був з дітьми в останній раз. Таке кафе зіпсували. А хто новий директор?
Відповісти
Цікаво, що з цього вийде... Але чомусь у мене є підозра, що "Луцький Діснейленд" це лише гучна назва, а насправді, це привід, щоб отримати дозвіл на встановлення нових торгових точок для торгівлі в т.ч. слабоалкогольними напоями
Відповісти
Влад,не знаю як звуть нового директора,знаю лише,що це жінка,яку ретельно вибирали власники після цього казусу з минулим директором...я була 2 дні тому,зміни дійсно відчуваються!
Відповісти
мені здається,що ця Алла Рожанська хоче викрасти клієнтів з "Мадагаскару","віддячити" за її звільнення.щоправда,думаю нічого в неї не вийде!якась забігайлівка з каруселями!!!
Відповісти
Зацікавив цей діснейленд. Я дивилася план - звичайний дитячий майданчик. три качельки, пісoчниця, будиночок, кораблик. Смішно. жодного атракціону немає. Ось такий Діснейленд))) Містечко Мадагаскар в парку набагато цікавіше.
Відповісти
А в парку В Мадагаскарі торгують пивом... Хоча кричали що його там не буде.На дитячому майданчику жах та пяні морди... Та й Мадагаскар не дитяче кафе зайдіть вечором переконайтесь... Від перестановки доданків сума не міняється хай 10 директорів буде проблема у власнику!!!!! Це моя думка.
Відповісти
Чому у нас все через ж...тільки брудом поливали б а пишуть суцільні невдахи та заздрісники таке враження що самого власника жаба душитью А ви писаки що зробили корисного для міста?
Відповісти
Ірина,чому тут заздрити?хворим людям не заздрять.ви напевно н е чули яка вона людина і скільки вона поганого зробила!вона точно це робить не для міста,а для себе.для своєї користі.якщо ще зробить...побачимо на ділі,якщо цей Діснейленд взагалі буде!
Відповісти
Нехай ця Рожанська краще поцікавиться долею покинутих дітей, сім"ї яких вона розбила. Благодійниця знайшлася, не там свій талант проявляє.
Відповісти
Ого, це ви про що? Про які сім'ї? У цієї пані проблеми з моральний виглядом?))
Відповісти
І не тільки з моральним, ще й з зовнішнім виглядом теж)))))
Відповісти
Стас,взагалі-то,це СІМЕЙНЕ кафе,а не дитяче.звідки ви взяли,що воно "дитяче"?навіть на рекламах в журналах чітко написано сімейне кафе "мадагаскар".жах,які люди не уважні...
Відповісти
))А що з зовнішнім виглядом ?)))))
Відповісти
Нечупара,жах!!!
Відповісти
дітки, заспокойтесь
Відповісти
Рожанській так сильно хочеться бути чи то мером, чи то депутатом. Як тільки вибори на носі - одразу починають щось для міста робити. Згадайте, що відбувалось два роки тому.Приблизно той самий сценарій.
Відповісти
та вона пішак за нею просто хтось стоїть. Ті хто не хоче світитись образливо що на таких речах спекулюють. Це все надоїло
Відповісти
сімейне кафе ха ха ха!!! Сімейний бордель це точно!!! Колишнїй директор з стоп кадра свята, персонал там крав а вона нічого не бачила нібито
Відповісти
З такою репутацією ця алла рожанська "збитий льотчик")))
Відповісти
Розкажіть будь ласка про розбиті сім'ї!!!??? Які ніби-то розбила Рожанська!!!!!!! Це- ЦІКАВО!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Про сім'ї не знаю
але знаю інше. Кілька років тому я працювала у Португалії. Там була маленких клініка для українців і росіян. Моїм знайомим там лікували зуби. У газеті "Маяк Португалії" за 2004 рік я прочитала статтю про цю клініку. Там давала інтерв'ю і Алла Рожанська. Вона працювала там гінекологом, в цьому інтерв'ю вона багато розповідала, що нібито стажувалася на лікаря в Німеччині, підтвердила там диплом, яка вона висококласний специалист.Все це неправда. Вона НІКОЛИ не вчилася в Німеччині і не має такого диплома. Це факт. Там було її фото - це точно вона. Вывиди робіть самі.
Відповісти
АФЕРИСТКА
Відповісти
Мурчик,ахахахах,якій сімейний бордель?що ви морозете?і до речі,ви не знали що там у всіх залах,на кухні,в кабінеті камери знаходятья?
Відповісти
НЕ РОБИТЬ НІЯКОГО ДІСНЕЙЛЕНДУ ВОНА,МОЖЕТЕ ВЖЕ ЗАКРИТИ ЦЮ ТЕМУ!ЦЕ ЛИШЕ ПЛІТКИ,хтось інший його робити вже буде.вона хотіла,а їй дозвіл не дали!
Відповісти
Чому ж не дали? Давали - був офіційний документ - дозвіл виконкому раді, про розміщення тимчасових літніх торгових майданчиків і ігрового майданчика.
Відповісти
Ну і де обідцяний Діснейленд? День Незалежності давно пройшов.
Відповісти
Ну і де обідцяний Діснейленд? День Незалежності давно пройшов.
Відповісти